Friday , December 9 2016
Home / Lain-Lain / Keputusan Kuiz #1

Keputusan Kuiz #1

Wah! Tak sangka pengunjung blog ini sangat-sangat hebat dalam meneka artis! Nampak gayanya lepas ini penulis terpaksa buat yang lebih susah gamaknya, Teorem Pitagoras mungkin? Hahaha! Sebelum penulis mengumumkan pemenangnya, mari kita sama-sama melihat jawapannya.

1. Haliza Misbun

2. Fracisca Peter

3. Safura

4. Zeila Jalil

5. 1168

Yeah! Pemenang terpantas bagi kuiz #1 dimenangi oleh Lovely. Penulis akan menghubungi anda dalam 2 hari waktu bekerja ya! Kepada yang hampir tepat & yang terlambat sedikit, jangan risau kerana penulis akan anjurkan kuiz ini pada bulan hadapan pula. Jangan lupa sentiasa melawat blog ini. Muach!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

One comment

  1. haliza misbun? setahu aku dia producer, lum lai jadi director… filem apa yg dia direct? yg andartu terlampau tu Din CJ yg direct…wateberlah 😀 ….
    alaa… theorem Pythagoras je, apa kata wak pengamiran trus keh3x…soklan simple2 dah le, kite pakat suke memain je kat cni. merilekkan diri gtu…

counter statistics