Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Keputusan SPM Najwa Latif, 4A

Keputusan SPM Najwa Latif, 4A

Semalam ialah hari yang ditunggu-tunggu oleh calon Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) kerana keputusan SPM telah diumumkan. Antara yang menjadi perhatian, sudah tentulah penyanyi yang menduduki peperiksaan itu tahun ini, tidak lain tidak bukan iaitu Najwa Latif.

Najwa Latif telah mendapat 4A untuk peperiksaan SPM. Antara subjek yang dia berjaya skor ialah Bahasa Inggeris, Bahasa Melayu, Matematik dan Agama Islam.

Hmm nampaknye, dia berjaya skor subjek-subjek teras. Kalau malas sambung belajar maka boleh memohon jawatan kerani. Jangan marah ye, kami bergurau sahaje.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

7 comments

  1. tahniah la

  2. ape-2 pon belum tentu boleh dapat . credit to : sesiapa yg mengutuk najwa ttg keputusan SPM nya:)

  3. ok la tu even die sebuk ngn menyanyi pon die still bleh dpt 4a…yg takde sebuk ngn ape-2 tu pon blum tentu ade A. so conclusionnya, takpayah la nak kutuk-2 tentang reault die..maaf yeee

  4. Tahniah najwa…4a dah cukup bagus berbanding aktiviti yg najwa buat dgn sibuk kesana kemari..org lain pon x mgkin dpt 4a kalu dia org sibuk mcm najwa..tahniah…!!

  5. Aku xda A pun spm tp aku blh dpt degree mekanikal engineering utm… Jgn menilai org dr kputusan spmnya selagi usaha tue masih da kita tetap akn berjaya..usaha lg najwa..

  6. nilai 'a' zaman skarang sdh tdk penting,..rezeki org tiada siapa yg tahu..kalau kamu rasa diri hebat sgt smpai bilangan a spm najwa pun jadi ukuran, jadi, mana nilai 'a' tentang keperibadian kamu sendiri??! Selain mengutuk, apa lg bakat kamu ada? Yg kutuk2 ni dah ada album kah?dah trima anugerah kah? Pernah masuk tv? Tentu tak pernah kan?haha.kamu lagi lah teruk,x sedar diri langsung.

  7. sedih..:( admin kne kutuk..hahahha

counter statistics