Monday , November 24 2014
Home / Dunia Artis / Kereta mewah milik AC Mizal

Kereta mewah milik AC Mizal

1

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

15 comments

  1. die ni kan byk show..ape yg xbleh bli kete mewah nye..nafkah anak xnk bg..hahaha

    • haha tu la pasal.. beli keta porshe bole.. bayar nafkah tak mampu.. agaga

      • bese la..nk idop mewah kt dunie jer..tgjwp pd anak di biorkan mcm tu jer..aku xsuke lgsg ac ni..gaye gedik gle jer jd pengacara..bajet lawak la tu..pdhl lawak bodo..sore pn terjerit2..hahaha..tahpepe..

  2. Itu kete pinjam untuk belakon tu…nama lagi pelakon…semuanya dusta..

  3. kreta pinjam la tu, setau aku dia cuma ada kreta wira biasa jer, kalau ada show baru dia suruh dia nya PA sewa kreta besar.

  4. Ape lah punye bongok org yg tak tahu tu? dia kan join MLM dah comfirm lah pic tu dia amik guna kereta tajaan MLM dia..

    ala mcm hai o, cni yg ramai join amik pic depan keta mewah dengan harapan org akan teruja nak join MLM tu

    ape punye bongok daaaa…

  5. posing je tuh…. tp buat MLM ke atau direct selling klu btul2 usaha mmg x heran aaa leh hidup mewah atau at least pakai kete besar2, cam member opis aku lu, dah merasa Merc Mata Belalang, la ni tatau aaa mata apa plak yg dia pakai. Kakak aku pun dah pakai vios, aku blajo tinggi2 pun pakai kete proton je huhuhu… tatau aa camne diaorg ni wak sales, bakat semulajadi kot dan x jemu berusaha…

  6. makan duit orang bola la. hasil duit penipu. kereta mewah tu tak abis bayo lagi pun. menujuk edymium dio je lobeh

  7. 2 mmg kreta dia la.. dia wt bisnes yg glang mgnet 2 smpai ke luar ngara da.. pe la korg nie 2 pn xthu.. kt London siap broperasi taun dpn.. dia n prtner dia pnya.. lom lg bsnes cafe lg.. lgpn dia sndri ank dato' xheran ls pkai keta mwah pn!!

  8. fuyooooo pkai porsche 996 and toyota Vellfire tuuu

  9. Dah Bini Lame Dia x kasi Jumpa Anak,Buat ape dia nak kasi

  10. pehhh ni la dia melayu. Dengki tak igt. rezeki masing2, takyah la nak kutuk

  11. lantak dia la, tu hal rumahtangga dia, tau lah cemana dia nak handle, byk sangat longkang busuk kat malaysia ni sampaikan nak bejalan pun susah, pantang tengok orang lebih sikit mulalah keluar penyakit saka turun temurun.

  12. tak baik la bersanka buruk.. mesti die ada sebab tersendiri.. tentang ac dan keluarga tak perlukan campur tangan org luar.. itu hak die.. dosa pahala die ALLAH yg tentukan…. jd xpayahla korang nak sibuk2 jaga tepi kain org.. kain sendiri terkoyak ape citer?? kalo pun die kaya iu usaha die.. betul la org ckp 'bila kita miskin org kutuk, bila kaya pun kne kutuk' so teman2 semua jd la melayu moden, open minded, jgn jd melayu sempit..

  13. org melayu mcm tu la…tu keta dia ke keta bpk dia ke keta pinjam ke peduli la kat dia…jgn la smp nk kaitkan hal rmh tgga dia, dasar melayu…x abis2 dgki, buruk sgka, busuk hati…tgk org biar yg +ve, byk sgt -ve besarang dlm ht…tu la org melayu x maju !!!

counter statistics