Thursday , September 29 2016
Home / Lain-Lain / Kerusi yang direkabentuk untuk peluk-peluk

Kerusi yang direkabentuk untuk peluk-peluk

Kalau duduk atas peha seseorang, paling lama boleh tahan pun 15 minit, lepas tu orang tu akan rase tak selesa. Selepas adanye kerusi yang direkabentuk khas oleh Ilian Milinov ini, sudah pasti tak jadi masalah! Kan best kalau di kolej guna kerusi ni. Study group pasti bertahan lebih lame. LOL! Lagi gambar apabila baca artikel penuh.

I can never say no to free stuffs. Especially when I get something better at each purchase. Get freebies upon reloading on any DiGi Prepaid plan today!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

7 comments

  1. hahaha..klu ppuan gemuk yang naik ble tahan ke krusi tuh..hoho

  2. Lepas tu letak kerusi tu kat kelas-kelas sekolah dan dewan kuliah universti, ek.

    Hello Ilian Milinov, tak de benda lain ke nak design?

  3. dei yapedaaa korg..krusi ni nme hug chair..sbb design kusi 2 mcm hug..tp kn blh gne utk ltak lptop, gne utk menulis gk..x smestinye utk peluk2 je..pe daa…kusi kn rekaan manusia, kte yg gne so kte ptt lg tau fungsi kusi 2…bkn biakn kusi 2 konker otak kte…ok pe kusi ni…blh gne utk photoshoot org kawen..

  4. ….i luv it…:)

  5. ader positif n negetive yer kusi cm ni..pape pon tpok dada tyer selere huhuuu…

  6. sgt kreatif..maybe direka untuk letak lappy kot..ad la negatif n positif nya..

counter statistics