Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Kes saman-menyaman antara artis filem Ratu the Movie hanyalah propa?

Kes saman-menyaman antara artis filem Ratu the Movie hanyalah propa?

Kisahnya dibaca di ruangan CAK Metro Ahad hari ni, walaupun gosip tu tak ditujukan kepada sape tapi macam boleh agak ditujukan pada sape. Kami tak bley blah sebab kes saman-menyaman tu siap masuk Melodi. Kalau betul-lah itu hanya propa, berapa agaknye krew Melodi dibayar untuk menipu penonton. Ataupun krew Melodi pun sudah Wakenabeb!

Diberitahu oleh rakan CAK, bab saman-menyaman tu hanyalah permainan syarikat produksi itu saje dengan harapan, kite semua akan pergi menonton filem tahi tu untuk tau sebab munasabab kenapa pelakon A hendak menyaman pelakon B pula.

p/s: Penonton tak perlu gimik tahi, apa yang penting kualiti filem itu sendiri.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

5 comments

  1. hikhik.. biasa ler.. produksi syok sendiri. tu pon klw cite ni btol ler..

  2. filem sampah menyemak panggung. nasib baik aku tgk kt youtube jer… memang dr awal dh blh agak filam sampah

  3. ish2..mcm2 skrg ni..saman menyaman la..

  4. huh tgk dari poster pon dah tak minat..mcm hagham ..dh la siap mai promote kat u aku time festival film..buat show mcm nak buat free show aja pompuan2 dlm film ni..agak2 la..masuk u..bukannya dlm tv..huh

  5. ni kes saja mahu kasi femes movie lah ni.

    biasalah kan..

    macamana industri filem tempatan mahu maju?

    bila ramai sangat pengarah dan produksi syok sendiri?

counter statistics