Friday , September 30 2016
Home / Lawak Jenaka / Kesengalan designer banner Raya & Ramadan

Kesengalan designer banner Raya & Ramadan

Ahlan Wasahlam Ya Ramadahan! Dahan atok mung.

Nak cepat antar pergi print agaknya sampai lupe ade typo error. LOL! Lagi gambar klik…

Majlis Sabutan Ramadzan Al-Murabak. LOL sape yang rabak ni geng!?

Aidilfitri Al-Mubarak? WTF, biol ka? Ramadan Al-Mubarak baru betul

Amalam diberkati. Mane pergi “amalam” kamu? LOLWTF

[via]

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

7 comments

  1. tp kenape semua umno eh?

  2. ni la buktinya umno ne main taram je…

  3. ini menunjukkan..sapa salah..si tukang buat (merujuk kepada..siapa tauke kedai printing itu) atau si pelanggan yg bertanggungjawap mengarahkan kepada si tukang buat apa yg harus dicetak —

  4. kalau pasal ejaan ramadhan tu boleh diterima salahnye sebab dalam bahasa arab ade huruf huruf tertentu yang tak boleh nak dirumi kan.. bahasa arab tidak ada huruf2 maca "cha", "pa" and many more.. so takleh jugak nak salah kan diaorang.. maybe orang yang wat banner ni ade backgroung arab kot..haha tapi yang len2 mmg xleh trime..

  5. Tak ada sesiapa pun yang sempurna.. melainkan Allah Yang Maha Sempurna.. manusia ni mmg x lari dr kesilapan.. tapi, barang siapa yg suka membuka aib seseorang, nescaya Allah swt akan membuka keaiban kite pula di akhirat kelak.. nauzubillah..

  6. UMNO BENDA MCM NI TAK NAMPAK….ITU BARU RUMI BELUM JAWI LAGI..YG DIA NAMPAK DUIT..DUIT..DUIT..DUIT..HEHEHEHEHE!!!!!!

counter statistics