Wednesday , December 7 2016
Home / Gossip Panas / Khairul Fahmi Che Mat bercinta Leuniey, rakan Dahlia Teck

Khairul Fahmi Che Mat bercinta Leuniey, rakan Dahlia Teck

Hangat! Hangat! Nampaknye kisah Khairul Fahmi ni bukan macam kisah Snow White or ape-ape filem kartun Disney yang happily ever after. Kini Khairul Fahmi di fahamkan sudah tidak berkawan dengan Dahlia Teck. Menariknya, dia kini sedang hangat bercinta dengan rakan kepada Dahlia Teck bernama Leuniey.

Lebih menarik, Leuniey difahamkan pernah bertunang dan kini sudah kembali available buat Khairul Fahmi. Belum pasti sama ada pasangan tunang tersebut putus disebabkan jejaka malaya yang menjadi rebutan ribuan gadis ini.

Gambar pertunangan Leuniey dipetik: 10bucksphoto

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

50 comments

  1. lebih baik berkawan n bercinta dengan lelaki yang tak menjadi rebutan dari hati sakit nk jaga laki yang belum tentu nk jaga hati kita 🙂

  2. Wah…mcm dipadang je, asyik tukar2 bola 🙂

  3. cantik drpd dahlia. huhu

  4. makin lama makin menyampah aku kt KFCM….mana letaknya hsome dia yang ramai tergilakan mamat ni.. pakai susuk ke hapa???

    • betul leee…menyampah aku!!!main je bola tu ni asyik nk menggatal je…patut le kelantan n malaysia slalu kalah…

  5. aku peratikan time apex nk ada game besar,mesti ada cerita panas tntg dia.bila xda game,xda plak kluar cita dia…..heran gak aku

    • betul tu pelik tolll. setiap kali apek ada game besar, mesti akan ada gosip2 merapu mcm ni. siapa la si busuk hati yg menyebarkan fitnah ni…..

  6. ahaha.. apek apek, tak habis2 dengan pompuan…

  7. yang pompuan melayan dan nak aje kan? depa x peduli bf org ke, tunang org ker suami org ke…skrg ni bukan lelaki je nak beristeri 4..pompuan pun pasang 3-4 org. ooh dunia…

  8. bosan dgn KFCM…mentang2 famous..pmpuan tgile2kan die..xkesah pon memainkan ati pmpuan..malang btol sape jd gf/tunang/bini die..da buat skali, xmustahil akan buat lg..

  9. wahh…untung btol..ish,jles aku.. hahaha

  10. biase r…dh namenya laki..

  11. muka macam janet khoo lak nengok nyer….

  12. nk salahkn dia sorg pon x leh…….gurl tu pon kne salahkn…kdg2 gurl ni mudah perasan lbh..boy lak, dh gurl duk megendeng, amk je la…..ala, dahlia pon perampas…so, ble dia terkena, sama adil r kn…alah…bercinta dorg ni jenis x kemana pon…

    • btol gak..jntn ni ngah kaya..dpt plak banglo free..mmg la pmpuan2 tkejar2..silap besa lah dalia kateck..what goes around comes around..

    • keadilan telah ditegakkn..gransazer berjaya meylamatkn bumi

  13. korang ni…belum apa2, dh pecaya citer mngarut ni. ntah2 apek pun x tau menau pasal ni. mcm biasa, akan kuar gosip mengarut mcm ni bila ada perlawanan besar melibatkan apek. aku pun x paham, siapa la punya keja ni? YG PASTI, WALAU BESAR MANA GOSSIP MELANDA, APEK TETAP HEBAT MENJAGA GAWANG MALAYSIA! korang yg dok ngutuk2 dia tu, sepatutnya BANGGA dgn dia!!

  14. Sayang ….pilih lah aku jadi teman mu…..

  15. Ingat bola ingat Khairul Fahmi Che Mat

  16. Apa ni heheheheh…..

  17. Ingat bola Ingat khairul fahmi che mat….i love u too.

  18. untung la fahmi nie…mcm2 jenis lempeng dye dapat rasa….tp lempeng nie yg terbaik…untung la fahmi…heheh

  19. selagi belum kawin selagi tu lah tukor tukor tino…kkkkkk…nak tgk yang mana ngam…ha ha ha…

  20. Mstilah dia nak cari isteri mata sepet mcm dia.

  21. kkdg ksian kat dia pon ade meluat pon ade,tp nk wat cmnekan org tgh femes ni mmg byklah yg dengki.jgn smapai apek ni bertukar selera pula ngn jantan sudah,ramai gay2 n nyah2 ni menanti.ape kata lepas ni wat cite apek jatuh cinta ngan AZWAN ALI lak,mak ayam tu mmg tgu nk “ngap” si apek ni

  22. x eran pn..fahmi prangai mcm reban ayam..mcm la ensem sgt..blah laa..prangai terok mmg dpt pempuan terok gk..wkakakaa

  23. hahahahahah,,,,,,,,,apaapa je lah,,, korang gado kt sini pon xguna bebe,,,,:*

  24. yeah!!! anak angkat TOK GURU…
    ni msti kes tlebih minum Juz Tok Guru…ahahahhaakkk

  25. Bila masa la pulak si Leuniey tu pernah berkawan ngan Dahlia Teck tu…?

  26. lantklh apex tu nk brcnta nan spe pown;aslkn tk ganggu hdp korang ckp

  27. mcm coklate aising

  28. si apek ni kalu ta pemes..misti pompan2 tak pasan die jual tongkek ayam kt pasa mlm:P

counter statistics