Tuesday , December 6 2016
Home / Lawak Jenaka / Khairul Fahmi Che Mat berlakon sebagai Pengawal Keselamatan

Khairul Fahmi Che Mat berlakon sebagai Pengawal Keselamatan

Khairul Fahmi @ Apek telah melakonkan watak sebagai pengawal keselamatan berbangsa Nepal. Video ini telah dimuat naik semalam oleh SemuaBoltBoleh. Bile tengok Apek lari terkengkang-kengkang, muke die macam lelaki Jepun Impossibru.

Sumber dipetik: Nescafe Ais

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

12 comments

  1. ape motif cte ni? haha..tahpepe je

  2. x leh tangok pun…….

  3. hahaha…kelako…

  4. ini iklan puma…haha

  5. x boleh blah tgok apek blakon..kelako giler…hahahahaha..ada bakat jadi pelawok la apek…:p

  6. agak2nye kalo apek tak berbakat jd penjaga gol pe la pekerjaan dia kan…tgk dia berlakon jd jaga mcm sesuai jugak dr jd model minyak wangi tu…apa2 pun lawak gak muka dia ms nangis tu…

  7. tetiba jew i jatuh cinta ngan lakonan nyew…aaaaawwwww…. iloiked …

  8. time pakai spek mata hitam tu terserlah kehenseman apek. haha..

  9. stephen chow

  10. yg paling kiri time bersenam tu bkn mahali jazuli ke?

  11. tengok part 2……..lagi lawak yang lawa

  12. ni iklan puma ke ape

counter statistics