Saturday , December 20 2014
Home / Dunia Artis / Khairul Fahmi Che Mat & Leuniey Natasha bergambar bersama (2 gambar)

Khairul Fahmi Che Mat & Leuniey Natasha bergambar bersama (2 gambar)

Sekitar bulan Februari 2012, Leuniey telah membuat press conference menafikan bahawa dia dan penjaga gol Malaysia, Khairul Fahmi Che Mat telah bercinta dan menafikan punca pertunangannya sebelum ini putus disebabkan Apeks.

Baru-baru ini, kedua-dua pasangan ini telah memuat naik dua (2) keping gambar berdua bersama di sofa bercaptionkan “Us“. Hasil muat naik gambar ini telah menerima lebih daripada 500+ likes oleh peminat yang mengikuti Instagram penjaga gol kebangsaan negara ini. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

11 comments

  1. mcm janet khoo laa plak….c apek ni nk takel yg cun2 je eh…

  2. haa lupe nk ckp..leuney ni kalo jd pelakon mmg slmt tinggal laa nilopak da xlaku

  3. mula2 x mengaku…press konfren bebagai….last2….see? hurmmm…

  4. Kisah dalam STADIUM naklah dengar… kisah kat luar PODAH…. booo layan…..

  5. pergh… kontroversi lagi..
    tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi "MELODI"

    huhuhuhu…

  6. apa khabar dahlia teck skrg agaknya eh?

  7. lawa bkal istri fahmi…..

  8. huduh ~.~

  9. cukup dengan lawa ke…ok lagi yg lma…Elia…bertudung

  10. tu la pasal.. kalau aku la kan. aku cari bini yang boleh kurangkan beban dosa aku, bukan menambah beban dosa..payah oi jadi suami. dosa bini aku yang brtaggungjwb.. suh la bini kau ttup aurat apek oi kalau ko syg kan agama ko..

counter statistics