Saturday , November 29 2014
Home / Gossip Panas / Khairul Fahmi nafi minum arak, muka merah sebab suasana

Khairul Fahmi nafi minum arak, muka merah sebab suasana

Berkenaan dengan gambar Khairul Fahmi Che Mat dan Dahlia Teck bersama rakan-rakannya di Werner’s, Changkat. Khairul Fahmi hari ini telah mengeluarkan kenyataan di mana beliau tidak menyentuh minuman arak tersebut manakala mukanya merah kerana suasana di dalam Werner’s yang sesak dengan orang ramai.

Lagi jelas KFCM, dia duduk dengan orang yang dikenali dan juga orang yang tidak dikenali dan dia langsung tidak tahu siapa yang mengambil gambar berkenaan.

Boleh caye ke? Haha! Ape-ape je la labu, muka merah sebab suasana sesak, tapi awek-awek seksi yang puteh-puteh melepak tu tak pulak merah mukenye ek? Tempat duduk tu pun, tak full pun cemane bley kate sesak?

Lebih baik mengaku gambar tu super impose atau pun pelanduk dua serupa lagi baik. Duh!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

75 comments

  1. yang pasti kf da mengaku die ade kat situ, tak la org ckp tu super impose la ape la..
    part minum air kencing tu, lu pk sendirila labu

  2. ni la the red face worriors.. ekekekekeke

  3. JejariRUncing…terbukti x dapat mamat poyo ni pun xpe sebenarnya, kan??? bersyukur lagi ada…hahahaha

  4. eii..terukla kau ni KF..nk kencing patut2la.. dahlah minum a.k setan..aku penah nmpk opismate aku bangsa cine minum a.k setan ni dr muke putih tetiba merah..sebijik le cam muke mangkuk ni..yg si DT tu tak bleh blah..x lawo langsung..rupe super jahanam

  5. Lene Danie Raman

    macam macam hal la KF ni…
    kmbali la ke pangkal jalan sebelum terlewat!

  6. skarang ni orang islam dah tak heran dengan hukum minum arak…bukan ia merupakan satu dosa besar…jika engkau melihat seorang perogol dan peminum arak bunuhla peminum arak sebab dia bukan hanya mabuk tp akan merogol dan membunuh….

  7. dapat yg elok…nk yg sosial..gini la gayenyer hah….lupe asal usul la gayenyer nie….di dahlia teck teck..muka ya ampun…alien :S

  8. baik punyer cover..ko kan mabuk mne ko sdar ..org bknnye bodo bole jugde laa,to jejariruncing perempuan baik utk lelaki baik :-)

  9. Sudah terang lg bersuluh! Ko ingt kitorang nie dduk dlm utan ke x tau pkembangan semasa & x tau cmner keadaan org tgh bersesak2 dgn gaya org minum todi! tu kt blakang ko tu jelas sesangat2 sofa2 tu kosong sesak mendanyer! klu ko amik gmbor kt chow kit pn muka ko xkan merah x tentu pasal… lg satu… tu dlm kelab bro….. bkn kn tgh padang berpanas bagai….. woit jakun! klu nk menipu pn karang ar btul2 ayat ko tue! SENGAL!!!!

    • apex KakiKencing

      ye lah aku ingat korang peminat semua duduk hutan sebb tu aku ckp mcm tu..mudah ditipu ngn dikencing..kikikiki…ko ingat kitaorng ni orang x sekolah ker..dh terang2 x payah pki lampu suluh mmg tmpat tu x sesak+kelab+kelab tu ada air cond x kan la panas kot klu x mesti awek2 yg gebu2 baget cun muka putih tu jadi merah gak disebabkan suasana..kakakaakaka..nk menipu agak2 la wey

  10. tak ada org nk mgaku berak tgh jln….

  11. kalau dulu dia boleh menipu kata takde hubungan dengan dahlia, kenapa sekarang ni dia tak boleh menipu lagi? orang kalau dah biasa menipu, memang akan menipu lagi utk selamatkan dirinya!!! kalau aku jadi jejariruncing, aku dah buat doa selamat sebab terlepas dari mamat tak berguna nih!!

    • betul sokong kau.tu lah baguslah jejari runncing x jadi ya.kalau tak nyesal x sudah.tengok awek sebelah pun adoi muke mcm ape je.tulah nak yang seksi last2 karier engkau tak ke mana org ramai pun dah menyampah tengok kau.

  12. Ni la contoh2 wanita penghuni NERAKA!!!!bertaubat la sblum pintu taubat trtutup utk anda..ape yg nk dbnggekan sgt????? semua yg ada kt dunie ni hnyalah duniawi smate2,bkn blh d bwk ke kubur….Tahniah anda telah mmenangi tiket ke NERAKA!! BERTAUBATLAH!!!! INSAFLAH!!!

  13. KFCM —–> buka la mata mu…jgn lagi dijatuhkan ke lembah yang hina…dunia memang mnyeronokkkan… tp bukan itu yang kita kejar..ttp keredhaanNYA… jgn kerana wanita itu dirmu hanyut dan tidak mampu berfikir dengan sempurna…Berdoalah selalu….InsyaAllah…kamu akan melihat kebenaran….mgkn skrg mata mu dibutakan oleh nafsu dan perasaan…ttp satu hari nanti kamu akan melihat kebenaran..masa depan mu sangat cerah..jgn mendungkannya kerana wanita seperti ini….Jejari Runcing sehingga kini masih terselit sayang …sbb dia kenal hati budimu..dia kenal dirimu sbenar..bukan dia syang kamu kerana popularitimu..ttp disaat mu masih dibawah Lagi dia mnyayangimu….SEDARLAH APEX….dirimu yang sbenar xsbegini…hanya keadaan yang mnyebabkn dirimu bgini…

  14. muka KF merah semacam jek….panas sgt lah tue….KF dah wat keputusan yg sgt TERBAIKKKKK dlm hidup dia (baiklah sgt) tuk Jejari runcing jgn di tangisi perpisahan ni malahan ptt bersyukur…..

  15. bongox gile kenyataan,
    sesak dah tipu satu hal,aku tgk tadak org je,ne mcm private party dorg je.
    sah2 la org xrmai..
    lg satu xtaw sape amik gmba,aku tgk muke ko pndg camera,xde gaya ckp ke ape pong
    ko nk tpu lantak kaw la,tp org nengok ne pk mmg xlogik la ko nye alsan tu
    ish2

    • BIAR LAH DIA. DIA BUAT MCM TU GAJI KORANG PN BUKAN NYE NAEK. DOK MCM TU JUGAK..

      • yg ko dk kecoh sal gaji aku nape.
        aku kerja sndri la
        nana2.

        • jwpn nana ni mengingatkan aku dgn jwpn org yg dh sesat. apek ni buat mungkar la nana, bukan dia buat mnde baik, kitorang marah. Dlm Quran ada kata ke, berpesan2lah kpd kebaikan sekiranya ia menaikkan gaji kamu. ada tak nana? Sbb kami syg saudara seislam mcm nila kami tegur. hati2 bila bkata. Takut sekiranya ia mengundang syirik kpd ALLAH

  16. kucinghitamkakipanjang

    couple cultural shock…. hehehehe… tp siesly dahlia x cun langsung. rasenye if die pakai long pants yg mcm legging n blouse nmpklaa sweet skit…. oh ye, kf blh x bwk dahlia g salon pls….

  17. Bialah dia tu..dosa kan masing2..org kat luar tu lg bnyak minum arak,bukan dia sorang je pun..pikir2lah..

    • ntah korang ni.. bio lah dia.. korang yg dok mengate nih pon same je kan.. diam2 suda

    • "WALAUPUN KUBUR LAIN-LAIN" DOSA LAIN-LAIN SIKSA KUBUR LAIN-LAIN…. TAPI INGATLAH!!!!!

      yang memandikan Jenazah Kamu adalah "ORANG LAIN", yang Sembahyangkan Jenazah Kamu adalah"ORANG LAIN", yang mengkafankan jenazah Kamu adalah "ORANG LAIN" , yang mengkebumikan Kamu adalah " ORANG LAIN"

      jadi…. JGN MENYUSAHKAN ORANG LAIN DGN PERANGAI KAMU!!!!! yang tdk disengai oleh orang lain…

  18. rupa mcm opera cina…puiiii!!!

  19. eloklah elia ni breakk off ngan mamat nie…tak layak lgsung dijadikan suami soleh kepada elia nie…i hate KF 4 ever….( penipu, kaki pompuan,)…to elia, smga anda ditemukan dgn jodoh yang btul terbaik untukmu…nilah dia sikap sebenar jantan yang tuhan tak izinkan elia bersamanya…

  20. aku lansung x caye cakap dia ni…..

    • erm sbkan mamat ni ak jd xminat nk tgk the red warrios……
      tkr pnjaga gol lg bagussssss…..main da xkonsisten tp sensasi lbih2 plk…..:@

      • nampak sgt ko tgk bola bukan sebab minat bola. goalkeeper ada kontroversi sikit ko nk tuka tem. cm gampang. org macam ni pon nak tgk bola, xyahla wei

  21. karim bukan nama sebenar

    dosa masing2 erk, kubur pun masing2 jugak erk..abis, klu ko mati..anjing yg tolong tanam kan ke? tu pasal umat d galak kan menasihati sesama umat..baru ikhlas org nk tanam kan ko bila mati nanti…kalau kene kutuk nasib lah..dah ko buat salah..

  22. org kelantan… wasted!

  23. Wahai pemilik blog, bersangka baik je lah. Yang ko sengaja buat provokasi utk tarik trafik tu apehal? Tak haram ke duit dr blog ni? Trylah ty Ustaz.

  24. erm.. alsan jx tu kut … tgok pic kdua tu..yg len pn mcm mrah jx muka… tpi x tau la..bleh tjdi diedit biar muka nmpk mrah. mklum laa… tauk2 sja laa …

  25. sah2 la atas meje tu semua arak, lg mau tipu…xleh bla

  26. haha..restoran tu xda aircond ke? kan senang kalau time tu ckp aircond rosak haha..nak menipu x reti..sesuai la berkawan dgn ………dah la liar ..taik plk tu huhu

  27. KF aka APEK…
    DENGAN MANUSIA KO BLEH BOHONG…
    TAPI DENGAN ALLAH SWT.. LU TAK BOLEH NAFI DOL..
    SENDIRI FIKIR K DOL.. :-)

  28. Dulu aku minat dgn mamat ni sb muka dia handsome…ala2 chinese look.
    Sekarang ni dah xminat sb muka dah nampak lain…dah xhandsome…isshhh…apasal boleh jd mcm ni ek…

  29. kan lagi senang kalau dia jawab muka dia merah sebab blushing dikelilingi aweks… huhu… apek… apek…!!

  30. wkakaka..kantoi..prangai mcm JAMBAN!! DIULANGI JAMBAN!!

  31. alhamdulillah tuhan tu selamatkan elia dr laki2 mcmni.. pd elia aka jejariruncing.. moga kau bahagia dgn kehidupan kamu, usah kau bersedih pk psl laki2 mcnni.. pmpuan baik tuk laki2 baik.. tuhan maha mengetahui ape yg dia wat. slmt kamu elia…

  32. KCFM… kesian kat ko… g balik sembahyang taubat.. dan macam mana ko nak ingat saper amik pic tu, cos ko tgh khayal minum air tuh….
    jangan khayal masa jaga gawang sudah la yer.

  33. sesak sgt ke dlm tu?
    panas sgt ke?
    setahu aku si KF ni main bola kat pdg tgh panas xde la plak muke naik merah
    pelik2

    ni la penyakit yang merosakkan kaum lelaki
    terlalu kejar 3 TA
    harTA, TAkhta, waniTA,

  34. mcm pernah ku dengar jawapan ini tp di mana ya? Oh ya mcm jawapan si mamat sepah tak pakai cermin mata ambik gambo kahkahakah…

  35. cm na muka tak merah….gerammmmmmmm

  36. senang jer bt ujian air kencing/darah tgk ada tak kandungan akholol dlm bdn…tp berdsrkan pengalaman zaman jahiliah aku lar…mmg dia nie minum arak…tu sebab mk merah menyala mcm udang kn bkr…

  37. KFCM = Kentucy Fried Chicken Malaysia. Bak kata pepatah: "Hari-hari makan ayam, sesekali makan ikan". Maksudnya: Sekali tipu orang mungkin sedap, berkali-kali tipu orang, ko bertambah sedap tapi menjahanamkan diri sendiri.

  38. KF =igt org boleh terpedaya ke ngn lakonan anda tuh …
    tk mungkin sbb suasana muka awk tuh jd merah …. org yg melantak air setan tuh mmg automatik muka merah la …weyhhh ,pengsan nik aziz tgk rakyat dio lagu gini gakkkk ! :D

  39. kah2..meme ah

  40. dahlia teck haters

    nasib baik laa jejari runcing x kawin ngan die kalo x.. xtau laa mcm mne..lelaki mcm tue kalo x jd suami pown x heran laa..ada hikmah disebalik yg terjadi..kpada dahlia teck ngan KF.. ko ingt korng bole BAHAGIA ke?? kalo pompuan mcm tue x pyh harap laa nk dijadikan isteri..silap2 bru je lpas kawin die da cri lelaki lain..dahlia teck tue nk ko sbb ko femes je cik abng oii.. bcoz u r somebody je bro.. if u have nothing n not a somebody, did u really think she wants 2 be with u..?? i don't think so!!!

  41. Khairul fahmi,ur a liar.stop denying.the more u lie,it shows how stupid u r.I was there.u were busy with ur JD.everybody saw u

  42. Kfcm kesian nya engkau! Sjak ko brsma dgn “adik angkt” ko Cdahlia ni ko dh bnyk brubh! Sure ker prmpuan mcm ni yg ko kejar?!

    Selama ni ko jga gawang ada aircon ke?

    Sure kt pdang bola tu lg pnas tk plak prnh tngok muka hang merh mcm tu! Klau nk kncing agak2 lh wei!

    Dlu ko prnh ckp dgn dahlia tk da pa2!

    La ni pa jdi dh TERANGKAT lh pulak!

    Ko tpu urg bla2 pun urg tk kn cya ko lg!

    Aku tngok cjejariruncing mkin dabom cntik la ni

    jauh sngat cntik nya dri awak punya dahlia tu

    apa punya lelaki la weiiiiii…

    Nk tngok ko mnyesal tak hengt!!

    Geli wei tngok dahlia tu umur bru 19 dh mcm late 20! Hapek sesuaiiii sngt dgn ko

    • "Aku tngok cjejariruncing mkin dabom cntik la ni..jauh sngat cntik nya dri awak punya dahlia tu"

      puiii, agk2laa wei. ak xsokong dalia @ elia, tp bg aku personally, elia tu xcun pon. dalia ni lg cantik. lgpon elia skrg ttbe jd model balik. mmg terdesakk sgt nk nampak cantik n nak buat org pk die da move on. padahalll, mcm2 die ngan akak die plan nk jatuhkan apex. kat twitter mcm jahanam prangai dua2 beradik tu

      • Moin.,nmpk sngt awak tu tali barut cdahlia ahahaha…cjejariruncing jdi model ukan dia yg mntak!! Dh urg ofer! Puiiii agak2 lh weiiiii

        psal twitr tu no comnt lantk dorng lh!
        Klau awak kna buat cm cElia tu bru ko rsa!
        Puiiii kirim salam uat tali barut ko cdahlia tk hengt tu

  43. korang ni kalo komen baek2 sume bg dekat korang.. dah mcm ustaz& ustazah! esk kne dekat batang idong sendiri baru korang tau,, korang ni mcm xde sedare mare anak beranak adek beradek, ckp MACAM BAGOS!

  44. Harimau ke Hari² mau

    Mane laki² lain nie KFCM? Ko makan sorang ek betina² nie……Harimau Malaya btol!

  45. Harimau ke Hari² mau

    Aku bukan ustaz! Aku nak gadis!

  46. HAPPY BIRTHDAY DALIA TECK!!! MERIAH BIRTHDAY YOU! PARTAYYYY! CURLASS ARAK BAGAI.. PATOT LA KF LARIII KT YOU.. YOU GILE HAVOCCC!! ;p ;p ;p

  47. HAPPY BIRTHDAY DALIA TECK!!! MERIAH BIRTHDAY PARTY YOU! PARTAYYYY! CURLASS ARAK BAGAI.. PATOT LA KF LARIII KT YOU.. YOU GILE HAVOCCC!! ;p ;p ;p

  48. eleleleleleleelel…eh fahmi.ko pergi ambik wuduk n sembahyang sekarang!!!!mcm dh hanyut sangat aku tgk…!!!!bende2 mcm ni mmg mehanyutkan…jangan smpai ati ko dh hitam,xnak kembali pada islam sudah…..aduh!!

  49. Buat malu ore kelate jah kf nie…dia tu buke anok ore kaya…duk nyewa jah…family dia ore susah…ambo kenal…insyafllah kf ingat ke mok pok mu ni…susah payah dia besar mu suruh jadi menasia guno…jadi ore…

  50. wuteve la KFCM…supo ni ore klate? buat malu je…most of kelantanese pn cmni..opsss…sori

  51. naper xajak gua…adehs.

  52. KF KH bakporr laa jd lagu nie…main bola come doss..jago go come doss..baik2 ore puji . ore sanjun. ore sayer mun wak peranga gini puloksss..wak malu ore klate jass mun niss

  53. insaflah KF. xde ape pown yg ko dpat ble involve2 ngn bende camni, klu da ske sgt ngn pompuan kawin jela, pahala dpat, seronok pown dpat. moga Allah menjauhkan ko dari maksiat dan neraka jahanam…

  54. APA NAK JADI DENGAN MALAYSIA NIIIIII???????????????????????????????????

  55. sambot burday kt umah la..ape brg g kelab2..nom black label..mmg black la hati ekau..byk lagi air yg sdap n halal diminum..ntah la apek..pompan,arak,kelab..lepas ni ape lg? aku arap ko brubah..rezeki tuhan bg,tp ta nk dgr ckp tuhan..hurmmm..

  56. apek da ckp die x minum,sudahla.bukan hak kita nak judge. kita sekadar menasihati.selebihnya urusan die dgn Tuhan..Wallahualam…

counter statistics