Thursday , July 24 2014
Home / Gossip Panas / Kila, anak Rohana Jalil buat pembedahan bibir ke?

Kila, anak Rohana Jalil buat pembedahan bibir ke?

Kila atau name penuh Syakila Nisha Jahangir Khan yang baru berusia 18 tahun merupakan anak kepada Rohana Jalil, dia bakal mengeluarkan single terbaru di bawah atap KRU Berhad. Persoalan kami, kenapa dengan bibirnye tu? Emaknye Rohana Jalil memang jelas lagi ketahui merupakan pengamal Botox. Bagaimane dengan anaknye ini? Adakah die buat Silicone Lips atau itu memang bibirnye yang asli. Kalau benar asli kami mintak maap!

Gambar belah kanan itu ialah gambar contoh Silicone Lips. Lagi gambar Kila berseorangan dan bersama Rohana Jalil after the jump.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

54 comments

  1. Reply to Anti-Racist

    ewwwwww

  2. rasa nye ori tu… dah set2 bibir tebal. lawa plak budak ni bila dah besor, dulu kecik2….huduh.

  3. ceh..x reti bersykur..ikot je budaya barat yg bodoh tu!! rosak2!! da beso mekap2 je lbh..pakai cantik2..cobe serabai je ropenye..wkakaka

  4. itu bibir original. saya kawan dia. confirm original.

  5. abby abadi (fake)

    KENAPA bibir dia macam tiup sesuatu je dikala keadaan normal…
    Ni dah jadi tak normal-konon2 bibir cam anglina jolie nak wat seksi…* tapi Angelina Jolie pun tak sentiasa mulut memuncung macam tu…hahahah…Ini ANGEKILA JUONN!

  6. boleh tahan juga abby abadi mengutuk org..

  7. Dia suntik collagen. Mmg terang2 nampak. terjuih tak tentu pasal. Dah mak layan botox tak kan anak tak boleh kot. Tapi sayang, baru berumur 18 tahun semua still fresh lagi. Mungkin kedut pun belum ade. Tapi kenapa dia nak suntik2 kan. Ke mmg tak lawa sejak azali, tu yg nak mengubah rupa agaknya. tak reti bersyukur!

    • klu mmg tak lawa sejak azali tak pe….. janji lawa budi pekerti, pandai menjaga maruah diri……………

  8. aku tengok dia punya bibir macam orang habis operation mulut budak sumbing ja tu

  9. erm,, try compare bibir seksi ori ngan yg suntik…ni suntik ni.. patot le muncung smacm je..

  10. kenapa jd mcm tu? xmenarik lsg..bersyukur la apa yg ada

  11. OMG!!!Besar dah die…she's my junior dr kecik2 lg mmg suke nyanyi n btanding…mase kecik2x suke sgt nyanyi lagu hindustan maybe sebab ade darah2 tue kot tp suare ok lah not bad dr kiter2 yg tak beralbum langsung nie:D heheh…cume make-up tebal sgt lah dek non muda lg so better krg kan n bibir mmg so not ORI…(if im not mistaken dulu tak mcm tue…)tah lah xbrani nak ckp lbh:D

  12. mulut macam orang cacat…kesian
    *bukan nak kutuk org cacat…tapi dia mengubah kejadian tuhan, dari normal jadi tak normal…tak bersyukur langsung…..

  13. bibir macam kena sengat tebuan jer….

  14. memang tk ori la.aduhai mak borek anak rintik

  15. tuhan da bg mulut cm manusia..nk mcm muncung itik jugak..pelik..pelik..

  16. palsu..tgk link ni masa 3 thn lepas x tebal pn bibir dia http://www.zimbio.com/Kuala+Lumpur/articles/1760/

  17. dah mcm alien aku nengok!

  18. Kalau cakap mesti dema x suka. dah dasar bekas penyanyi kelab (emaknya). anaknya pun ikut jejak emaknya yang x berapa nak sedar diri tu. Kalau umur dah lebin separuh abad, kubur pun dah kate mari, x payahlah nak suntik sana sini. Terimajelah seadenya.

  19. Muke maknya dah mcm pondan tua.

  20. nampak sgt tua…dh mcm 30an

  21. x lawa langsung ah…

  22. nurfatin amalia

    she has her own way beauty and she used it great. everyone has they own way of beauty.. some people simpan kecantikkan sendiri, some people let it out.. she still young, mmg patut pun dia menonjolkan diri.

  23. dua-dua anak beranak muka fake gile..ohohohoh

    wat the fuck

  24. Ape le korang ni… Sy kenal dia sejak kecil lg, dan pernah mengajar dia masa darjah 5…Dia seorang pelajar yg merendah diri, baik dan bersopan bila berbicara… bibir dia memang macam tu la dari kecil…

  25. bibir mengodam!!

  26. kalo ori pun….tak payah asik nak muncungkan bibir je..nyampasss plak aku tgk..

  27. memang buat pun, tapi, tak di hairankan….dunia artis malaysia sekarang dah takda di kisahkan, dah mcm artis mat saleh…kalau aku, aku ngaku, tak payah nak berselindung….mcm ifa raziah tu kan bagus, dia tak hipokrit…bandingkan dalam cita karak…bibir dia di atas tu memang terbuka kat atas, tapi, tak tebal…sekarang ni dah tebal…suntik botox lah tu….i ada kwn mcm tu..tau yg mana ori atau palsu..tapi, kita taklah nak sibok hal peribadi org, mengaku jer..dah cukup….

  28. takda makna nya nak buat bibir cantik, kena pembedahan,suntik botox jer dah boleh cantik.,..

  29. alaaa….skali pandang pun dh tau….palsu belaka….dah mcm mulut itik jdinya kihkihkihkih…..

  30. ha ha macm2 lah korang ni

    buat dosa kering jer…

  31. ape lr korng nie ckp org jek lbih…nti kne kat dri sendri,bwu thu…ak thu la ,ak pon x mnat kilafairy sgt…tpie dh die nk wat cm thu…ape ley bwt… come on la smua org nk cntk kn…klau korng de duit banyak,rse lawa skit…msti nk lawa lgi kn..msti korng nk surgery lg cntik..tgok cm michael jackson,megan fox..spe2 lar.. n smue org obsess cntik..u all pon sme..jgn ckp org yg lbih au.. nti kne blik kat dri tu..bwu thu n ak bkn nk membela killafairy nie..cme dye nie mnunjuk2 sgt la make-up dy tu over sgt…so not interesting lar about killafairy..sbb oky lg orng biase yg x tnjukkn kncntikkn dy..i very2 admire r..huhuhu

  32. dah mcm cacat aku tgk bibir dia… mcm mulut ikan kap pun ada. Nampak sgt x natural. pui!

  33. EVANGELISTA:apsal la ko ni xmampos je masa kecik2 dulu kan?dah beso byk pulak buat hukum.yang haram jadi halal.ape ke bodoh nye mak bapak ko ajar ko.apa2 saja yang d"ubah bentuk kejadian adalah haram,haram tu berdosa besar.ko xsekolah ke kecik2 dulu.dah org suruh sekolah xnak,skg dah jadi bodoh.menyusahkan org pulak.mulut si kila ni makin meluat aku tgk,sama naik dgn rohana jalil..2 2 eko cam pundek..

  34. bibir dye bukan lawa pun sebenarnye dah macam bibir orang sumbing jek..

  35. korang ni kutuk-kutuk kejadian allah…yang korang ni lawo benor ke….? biarla dia nak botok ke…silikon ker….ape ker….tak payah sibuk…jaga diri sendiri okey…….mengutut tu memang sedap..cuba korang plak yang kena kutuk….ape rasa…????????????FIKIR YER….SEBELUM NAK TULIS DALAM RUANGAN NI….

  36. NIE KLAU BAB KUTUK NGUTUK MMG KORANG NO SATU….KORANG SEDAR X YANG KORANG POWN SAME DPT DOSA…DOSA BESAR LAGI…. KITA NIE BUKAN NYER TUHAN NK MGHUKUM ORG S'SUKE HATI…KLAU BNAR POWN DIA BUAT BOTOX SPATUT NYER KORANG DOAKAN DIA KMBALI KEPANGKAL JALAN, NIE X, DGAN MULUT JOYAH TEMPAYAN KORANG, KORANG HINA, KEJI DIA.. .. KLAU KORANG MASIH AMALKAN SIKAP MCM NIE SMPAI KE TUA ,ALAMAT NYER NERAKA JAHANAM TMPAT KORANG YG SELAYAK NYER…..INGAT HIDUP IBARAT RODA…JGAN SUKE SNGAT NAK MENGHUKUM ORG….HUH!!! NMPAK NYER BRTMBAH RAMAI ORG YG AKU KENE DOAKAN UNTUK BERUBAH….

  37. xxxxxxx cntik wei;

counter statistics