Wednesday , September 28 2016
Home / Isu Semasa / Kilang Honda di Thailand apabila dilanda banjir (6 gambar)

Kilang Honda di Thailand apabila dilanda banjir (6 gambar)

Baru-baru ini telah berlaku banjir besar di Thailand dan salah satu tempat yang paling teruk dilanda banjir ialah kilang Honda. Jangan risau, Honda City model 2012 belum ada dipasaran. Gambar penuh after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

22 comments

  1. pergh…dha mcm lautan..emm..ksiann ….

  2. uisssh…abisla civic…huhu

  3. apabila berlaku bencana…harta yg diagungkan…tiada berguna lagi…hanya yg penting adalah nyawa….Allah saja yg Maha mengetahui….Subhanallah…Maha Besar dana mengetahui hanya Allah swt.

  4. Isk isk isk, habis semua tenggelam. Nanti bila banjir dah surut, jgn pulak diorg cuci kereta2 tu pastu dijual. Ke diorang memang akan buat camtu?

    • maybe.. who knows?

    • Salam, minta maaf Bro.. kebetulan sy bertugas di syarikat Honda di sana (di Thailand..) untuk pengetahuan Tuan, Honda tidak akan menjualkan kerete2 yg telah ditimpa musibah.. kami amat mengutamakan Quality & kepuasan pelanggan..

  5. bapak ahhh rugi besar gile mcm nie!

  6. adesss sian kat tunang aku..da ler kje kt supplier brg honda..nie production da mule x jln..da setel bencana kt jepun,nie thailand la plak…cuti tnpa gji la nmpknye…

  7. apa la nasib honda lpas nie….kompom la xde bonus hjg tahun nie

  8. pasni org honda repair sikit2 keta 2, pas2 jual.org mlysia pon bangga bwk keta banjir yg dh direpair skit2 2 kan kan

  9. HONDA..sori typing error

  10. cute je picture yang last tuh 🙂

  11. apalah korang ni suka2 je mengata honda..honda gah pe..tkde nk jual keta banjir..jgn suka2 menulis nanti padah

    • contoh padahnya apa???mcm bagus je….blah la wei…dlm ni brani la padah memadah..depan2 kecut telor

  12. keta honda skrg ni/lately tak semonggah… harga mahal nak mampos..quality & design…hampeh!! elok la kena banjir tu!

  13. lg best nek my bapak ak punye camry 2.4…hehheheee

  14. tp nampak d sne…sbsr2 banjir tu masjid x tenggelam laaaa..masjid ke tu?ke mata ak y rabun…

counter statistics