Wednesday , September 20 2017
Home / Lain-Lain / Kira Ayn Varszegi, pelukis payudara

Kira Ayn Varszegi, pelukis payudara

Bakat seseorang menentukan tahap kreativitinya, walaupun kita tak berapa pandai melukis, tapi kalau dah namanya bakat dalam seni lukisan tu ade. Gune payudara sebagai pengganti berus pun boleh. Haha! OMG! Pelukis tersebut ialah Kira Ayn Varszegi yang memiliki payudara bersaiz 38DD!!

Setiap lukisan yang “dilukisnya” pernah dijual sehingga mencecah RM2500++. Ia dijual melalui online store dan Ebay di bawah nickname Turtle Kiss Design. Fuh nasib baik die bukan orang Malaysia, kalau tak dah kene serbu LHDN dengan SSM sebab tak register perniagaan yang sah. Haha! Perniagaan online kene register ye uols.

Kalau rase nak beli designnya atau nak tengok koleksinya, boleh lawati TurtleKiss.com. Check out video di bawah, apa itu breast painting. Mungkin boleh bagi ilham gadis-gadis Malaysia melukis menggunakan payudara juga? Pervert!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda ...

6 comments

  1. aje gila. hahahah

  2. mantop siot!!

  3. ermm…seni ke tuh?

  4. bile dah layut buat macam ni jadi la seni, kalau tengah tegang lagi mesti tak seni sebab susah nak handle. hahahahaha

  5. xpe lepas nih aku lukis pakai zakar pulok heeeeee..sumer nk nama wat pelik2

counter statistics