Sunday , December 4 2016
Home / Gossip Panas / Kisah Mawi Ekin: Pusara Ayah juga di komersialkan

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

32 comments

  1. teratur dan terjaga kawasan perkuburan ni. Tak semak. Atau sebab nak publish derang terangkan dulu. Ntah mana2 jer la.

  2. susah juga jadi mawi..semua nye serba tak kena..itu kan perkara normal melawat pusara ayah …kalau dah tak suka ada je yg tak kena..wish u the best mawi.MOga kekal hingga akhir hayat.

  3. Ok kalau ziarah kubur, apatah lagi bapa dan mertua sendiri. Walaupun tutup aurat tapi kan ke manis berbaju kurung. Ekin…. awak tu kan ke pengantin baru ke …………?

    • kalo pakai baju kurung tak same la baju derang nak wat photoshoot tujuan derang tu bukan nak ziarah kubur tapi nak photoshoot je

  4. aah…apa salah b'baju kurung pg pusara kan..manis sikit..apa le ekin ni?
    apa2 hal 4mawi moga kekal ka akhir hayat.all the best 2 u.

  5. nape Ekin berseluar sendat? Ketat sampai tersembul bentuk 3segi "anu nye"! Sesuai ke pakaian camtu ke pusara? Hai Mawi, Tak pandai ke anda menegur? Saya percaya Mawi pun tak lama lagi akan bertukar imej kerana perunding imejnya s'krg adalah bini dia.

  6. btul kata kz tu, bukan ke cantik kalau dipakainya baju kurung kan elok dipandang dek org. yang satu lagi si mawi tuuu tolong lah nasihatkan isteri anda ttg cara berpakaian yang sopAn seeloknya pakai lah baju yg longgar dan labuh. ini tidak ,baju yg singkat jugak lah yg dipakainya. tgk ina sedap mata memandang jer…

  7. pada aku..ok jer. T ikin taklah ketat mana aurat tertutup. Yang penting nawaitu orang tu. Orang yang melihat nawaitu dia, lain. Kalau tak pakai baju kurung pakai baju kelawar boleh tak pergi kubur? Dahlah jangan di provoke gambar ini.

  8. Awak faham ke apa makna AURAT TERTUTUP, cik Amy??Tiada gunanya tutup kepala,tapi,menampakkan potongan badan dgn memakai baju seluar yg ketat sendad.Baik tak usah tutup kepala camtu.

  9. aku setuju ngan kz… kalo x caye tnye la ustaz @ ustzah ape mksud aurat.

  10. Tak ada komen..ada22 pulak..me pun ada baju mcm ni!!baju diorg ni ha…

  11. Alhamdulillah seorang anak yang baik akan sentiasa mendoakan kebaikan kpd ayah & ibu tercinta samada yg hidup atau telah meninggal dunia. Sebelum kematian Pak Atan lagi kawasan perkuburan ini memang sentiasa dijaga dan dibersihkan, ini kerana pusara ayahanda dan ibunda aku yg tercinta juga telah disemadikan disini. Terima kasih kpd warga Taib Andak yg prihatin.

  12. -ni ziarah kubur kat New York ka apa? pkai la baju seswai skit..

  13. aku ske mawi ni tapi xsesuai ler g kubur pakai cemgini…pastu btol ke gambo ni…ke super impose jer cz caam pelik je g kubur pakai camni..xpenah dibuat orang pon

  14. alahai…kenapanye pakaian si mawi,ikin ni.sakit nye mata akak.tak ye pun En.mawi,ajarlah bini berpakaian yang sopan.pergi ke kubur tapi seluar jeans cawat pendek.akak ak tanya,POLO di taja untuk ke kubur juga ke?

  15. org skang tgh sibuk nak boikot us,tp dua ekor beruk ni dgn bangganya pakai bj tulis besar2 UNITED STATES!nampak sgt la dua ekor beruk ni xprihatin ngan isu semasa!org mcm ni ke nak dijdkan IDOLA….ko jd biola pn xlyk!bangga sgt ke blh pakai bj brand POLO yg terang2an made in USA!kalo tgk ke orgnya mcm pak ustaz,….tp jahil ngalahkan yahudi mabuk!laki bini sama ja!gila brand konon smp xtau yg mana baik n brk!pastu,elok sgt la tu,yg beruk betina tu pakai suar ketat n cawat singkat gi kubur…kalu nak tjk sgt yg korang tu tgh bahagia giler n nak pakai sedondon 24jam pn….tgk tempat la sama!!!!!!!!!!!!!!!

  16. rilek2 antibush…sabor…mawi kan mmg bengap…blajar smpi mana jerk…sdgkan org yg hafal al-quran pun bleh msk sjaran sesat ni kan org yang xder ilmu mcm mawi..duit jer byk..tp bodoh nak mampus…

  17. spe kite nk ngate tau jtuhkn hkuman..
    ala dpe nk pakai bju couple ar 2..
    nk tunjk knon2 best couple ar…

  18. HE HIS REALLY POLO MANIAC !!!!!!! baru kenal dunia. tak payah nak tunjuk ziarah kubur… rasa macam RIAK la PUlak

  19. Aku memang menyampah,marah bengang dan tersinggung pun ader dgn sikap mereka berdua p kubur pakai seluar cawat pendek dan ketat.Tak menghormati bapak mertua sendiri…Mana alim kamu MAWI???//
    Tak berani ke nak tegur Ekin suruh pakai Baju Kurung p kubur bapak kamu.???Diakan isteri kamu????????

    • Apa lagi lagi yg ko tau tentang kubur ni? nampak salah silap orang atau fadilat tengok kubur?
      Atau ko memang ingat yg ko memang tak akan masuk dlm tu?
      Sbb cara ngumpat tu mcm yakin je tak masuk "dalam".
      Ko balik rumah, lepas tu ambil kertas dan list down berapa banyak kepincangan keluarga sendiri, maksud aku semua, bapak, emak, abang adik, ko sendiri, anak buah atau pakcik. lepas tu cuba tegur sbb nak ubah orang ni kena mula dgn diri sendiri yop.
      Kalau lempang lempung nengok silap artis semua orang boleh buat sbb dia tak dengar pun ko cakap apa…pergi check dulu mistake keluarga ko, lepas tu kalau berani gi tegur anak jiran ko yg pakai seluar kalau tonggeng nampak sepender tu…

  20. wanita dilarang memakai pakaian menyerupai lelaki apatah lagi pakaian yg menampakkan tubuh badan…. pergi melawat pusara mestilah memakai pakaian yg sopan…. kita yg masih hidup mestilah menghormati org yg sudah tiada…. (tidak merujuk kepada sesiapa.. sekadar berkongsi)

  21. Kita harus percaya Mawi berniat baik dan cuba yang terbaik .. Pengaruh dari pihak penaja dan bisniz memang kuat ..Harap kita semua lebih prihatin pada kesengsaraan umat islam .. dan bersabar menjalani hidup sebagai muslim…

  22. Apa dibanggakan sangat ngan baju POLO yg tertulis United State tu…MAWI ingatlah sedara kita kat Palastein tu……Sakit hati teman ni tengok orang Islam sendiri tak prihatin…

  23. biola dia epekehai

  24. salam…

    ..marilah kita bykkan membaca/menghayati surah Al-Fiil dan panjatkan doa agar Allah swt akan membantu seluruh warga Palestin dan menurunkan bala kepada golongan zionis (Israel) serta pihak United States yg menjadi proxy Israel..so to mawi & ekin, stop wearing those t-shirt .. x prihatin gitew…

  25. plu ke nak komen/komplen ttg org yg dh mninggal?
    kalau pn nak lrs blog…

  26. demam anti mawi melanda…ha3

  27. Laaa…baru perasan.Bendera USA pulak kat baju pengantin baru ni yeee…Hehehehe

  28. haku btl2 x paham la dgn diaowg nieeeeee….naik loya aku tgok…mana adat sopannye owg islam….paham2 cndiri la ye…apappn al-fatihah

  29. pemikiran org melayu memang susah tu sebab MELAYU JATUH ….JAHANAM…cuma korang fikir positif nilai org bukan dr luar…… mungkin dia org kebetulan ader kat sana …so singgahlah ziarah kubur arwah ayah dia ….. yg korangpertikaikan baju tu apersal pula…… pucuk pangkal pada hati & nawaitu seseorang tu……. korang nie takder kerja lain iyer asyik nak mecaci & mengumpat hal org…… NAUZUBILLAH … Sudah2xlah tu kiamat nak dekat g buat amal jariah & jaga amal ibadah l masing2x…… amin.

counter statistics