Friday , November 24 2017
Home / Dunia Artis / Koleksi Azizah Ariffin bertudung

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Perniagaan berjaya, Elfira Loy beli Mercedes-Benz

Elfira Loy telah memuat naik gambar terkini dimana dia sudah berjaya memiliki Mercedes-Benz A-Class A200. ...

5 comments

  1. skg sume pesen tdung mcm siti poyo tu,,hahaha..tdung pendek2 je..cube la tutup dade tu sket..ape laaa

    • alaaa ko ni.. at least xde aa berjambul atau nmpk leher dia cam siti tuh…
      ko ni suke awek pakai tudung labuh erk? bagus2..

  2. sangat cantik…& manis di pandang..

  3. cantik… berseri-seri…

  4. Minah tonggeng

    Dct tu bukan betul2 nak bertudung. Cuma ct tu malu dgn title dia aje.

counter statistics