Monday , December 5 2016
Home / Dunia Artis / Koleksi Fasha Sandha mengandung (6 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

18 comments

  1. sedap la jejai……..bunting dak tu kne dgn ko

  2. Handsome pula tgk jejai skrg ni,ke mata aku yg salah?

  3. Suka tgk pasangan ni.. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat

  4. setiap gambar ada lagu.

  5. Sapa buat ko bunting…???

  6. tak kenan orang mengandung pakai baju ketat2. megah sangat nak tunjuk perut tu..

  7. sian.. masa nora danish dulu tak de kesempatan gini…

  8. Bestnye dpt lancap fasha tgh ngandung agh agh agh

  9. Siaper sey pompuan yg pakai baju biru tgh tengokkan perot fasha tu?
    AURA YG MENYERAMKAN…

  10. fasha manis & suka tengok lakonan da semua drma @ film! Tapi bab @ perangai dia yg sanggup MERUNTUHKAN MASJID kaum hawa yg lain & lagi2 masa org tu mengandung, adalah Paling KEJI! Tak kisah lah jejai tu bercinta dulu dgn sape…& kalo si mat jejai tu penjual Ikan @ driver bas pasti ko tak pandang sebelah mata lah pasha sendat! Sekarang mengandung bukan main riang & happy, seandainya suatu hari nanti fasha merasa apa yg u dah buat kaum mu merana, sensara jiwa & raga.. baru u tau fasha langit tu tinggi @ rendah!..

    • cik kiah oii
      aku bukan nk bekap fasha ke..
      tp die ngn jejai da bercinta sblum jejai kawen ngn nora danish lg..
      nora pilihan keluarga jejai..
      tp nk wat mcm mane kn mmg jodoh diorg bersama..
      keluarga pon da setuju.. kite cume doakan yg terbaik je la.. jgn buruk sangka..

  11. bnda dah lepas cik kiah. buang yg keruh ambil yg jernih. setiap manusia xlari dr kesalahan masing2. kt doakan yg trbaik utk nora dan fasha.

  12. ntah kiah bangang ni, ko doakan yg baik2 sdah..jodoh tu rahsia Allah, sapa ko nak menilai..

  13. ya lah..benda dah lepas lah..doakan je bahagia..lg pun fasha pun dah cuba sedaya upaya agar tidak dpt label perampas tu..tp dah jodoh ngan suami org..ttp jugak lekat label tu..lupakn je lah..aku bukan minat fasha pun..lg kalau ia berlakon dengan suara burung nya..lg aku malas tengok..tp aku suka kalau org bahagia..

counter statistics