Monday , November 24 2014
Home / Dunia Artis / Koleksi Gabar Sazzy Falak & Suami bercuti di Los Angeles (11 Gambar)

Koleksi Gabar Sazzy Falak & Suami bercuti di Los Angeles (11 Gambar)

Sazzy Falak telah berkongsi gambar percutiannya di Los Angeles bersama suami di laman Instagram. Gambar penuh selepas ini.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

20 comments

  1. Hanimun ke?….sbb xnmpak anak2 dye ade sekali

  2. artis yang kaya bercuti ….

  3. Tak bawa anak pergi bercuti?

  4. rasanya dia gi seminar atau kursus ni.. tgk gambar2 awal dan last tu.. ambil tu gi jenjalan..

  5. Selonok la dorg ni……

  6. tukar agama kristian terus la couple ni…tade ciri2 islam langsung..

    • paloi kmu nie…dgn sedare islam sdri pun kmu ckp cm nie..mcmlh baik sgt kmu tue

    • Sesuka hati nak suruh orang tukar agama. Apa yg diorg dah buat yg menampakkan diorang ke arah ciri2 kristian? Tak ada pula nampak diorg bergambar pegang arak ke, pegang anjing ke, berlatarbelakangkan gereja ke apa.

    • ape mslh ko smpai nk suh org tkr agame..ape kate nanti kalo ko tertinggal sembahyang sekali pastu terus ko tukar kristian..boleh x??sakai..xde otk punye org..

  7. asal plak ko suruh dorg tukar agama? ko ada sgt ke ciri2 islam?! sakai

  8. wahai suami sazzy…………,
    sayangilah diri dan isteri anda

  9. agama islam apa macam ni

  10. Tak panas hati ke kalau pasangan sendiri berpeluk dengan orang yang lain jantina? Ape daaa

  11. Tu terpulang la pada couple tu…dosa tanggung sendiri…yg lu org bising ngutuk..lu org pn dpt dosa kering

  12. urban life lah kata kan… dgn sapa2 pun blh peluk bagai..

  13. Paha tak berapa cantik, tak yah la pakai gown pendek.

  14. Mnah nie lagi dalam mediamalaya

  15. SUKA HATI DIALAH JOYYAAHHHHH….. DIA DAPAT JUGA PERGI OVERSEA…. KAU MAMMMMPPPPPUUU?????

counter statistics