Sunday , June 24 2018
Home / Lawak Jenaka / Koleksi gajet-gajet yang sangat inovatip!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar ...

7 comments

  1. part pencelup oreo tu paling tak boleh blah

    Entry Terkini:

    TOP 10 MALAYSIAN VLOGGERS & YOUTUBE CELEBRITIES!

  2. ~adeihh~

    utk dog holder tu,

    xsaket ke menatang tu??

    huhu

  3. UNIK..SY SUKE~~

  4. nak tergelak lak aku tgok menatang ni sume dikala perot aku nga sakit ni….huahuahua

  5. nk order la…

  6. cool…. 🙂

    usb extender tu..

  7. cool….

counter statistics