Monday , September 26 2016
Home / Lawak Jenaka / Koleksi gambar anjing geleng kepala (12 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

12 comments

  1. buruk aaaaaaaa……

  2. kelakar…tp comel..

  3. eiiii geli pulak tengok haha

  4. Ala, tomeinya… Lawakk

  5. buruk..huduh..eeee…kalau anak anjing ok kot..ni anjing bulldog pun ada..huh…letak la gmbar kucing geleng kepala lak…

  6. bapak nye buruk!!

  7. besembur air liur haram!! spesis haram mmg huduh dimata aku. xkan penah cantik.

  8. yg ni pun nk post ke..huduh tahap syaitan 14 generasi..

  9. Hahahaha…gambar anjing2 yg ada bulu panjang tu sumer dah mcm ala2 supermodel plak.

  10. hahahahaaaa.. buyuk rupe! bersembur2 ayaq liur..

  11. macam muka baru lepas kena lempang pics anjing2 ni…hahaha

counter statistics