Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Koleksi gambar artis peluk di Media Malaya (18 gambar)

Koleksi gambar artis peluk di Media Malaya (18 gambar)

Ini adalah antara koleksi gambar peluk-meluk hasil pencarian di dalam hard disk kami. Kami upload 18 gambar dolu. Ada lebihan 24 gambar lagi, tengok-lah kalau rajin kami upload. Anda mampu? Kite mulakan dengan gambra Akma Hisyam berpeluk yang pernah kontroversi satu ketika dolu. Lagi gambar after the jump.

Awal Ashaari peluk Lisa Surihani

Lupa nama peluk Azizah Mahzan.

Erra Fazira peluk tak tau nama.

Fizz Fairuz peluk Fasha Sandha

Rosyam Nor peluk Fouziah Gous

Hairie Kool peluk tak tau nama.

Tak tau nama peluk Liyana Jasmay.

Kamal Adli dukung dan peluk Intan Ladyana

Man Bai peluk tak tau nama.

Lan Pet Pet dukung dan peluk Marsha Milan Londoh

Maulana AF peluk tak tau nama.

Maya Karin peluk Aaron Aziz.

Maya Karin peluk Remy Ishak

Nak muntah peluk nak muntah.

Colby O’ Donis peluk Mizz Nina

Jue Aziz peluk Remy Ishak

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-adira-suhaimi-baby-bump-mediamalaya

Adira Suhaimi Tayang Baby Bump (4 Gambar)

Gambar terbaru Adira AF8, Adira Suhaimi tampak seri sebagai ibu mengandung dan tayang baby bump. ...

29 comments

  1. hahhaha tak leh blah

    " nak muntah peluk nak muntah "

    bravo.. 😀

  2. erra peluek peter schmichael (x keeper man u)

  3. nak muntah peluk nak muntah tu yg syok tu…i like!! nak termuntah nyah..

  4. sume plok2..yg mgaji ke xde ke..

  5. nak muntah peluk nak muntah..epik! hahaha

  6. sume artis xde maruah..tu je! wakakkaa

  7. paling best!( sebenar nya depa ni tak best pun )nak muntah peluk nak muntah hahahhaaaa terbaik dari media malaya..

  8. hahahaha!

    nak muntah peluk nak muntah

    BRAVO 😀

  9. " nak muntah peluk nak muntah "

    TERBAEEKK!

  10. @gatei: aku suka komen kamu..oyeah!! haha

  11. wakaka…klako la. nak muntah peluk nak muntah. wak luu!!!

  12. Ada ke yand dah muntah tengok gambar -gambar berpeluk ni ???????? Propa je lebih yang komen nak termuntah bagai tu ..huhuhu………

  13. pembetulan : Yang *

  14. ya betoi nak muntah pelok nak muntah hahahah nak gatai pelok nak merenyam gagagaga i loike

  15. haha ! nak muntah peluk nak muntah yee . wahahaa ! baek punyaa ..

  16. sume xtau name, bek x yah letak..

  17. lcu plk dgr nak muntah pluk nak muntah….hehehe…xp mang nak muntah pn tengok mreka berdua 2…huhuhu

  18. ~haha~

    (^^)

    *nak muntah tu kelakar…!!

    tergelak baca

    http://www.izzlatif.blogspot.com

  19. hahaa x ley blah "xtau nama"

    hahahahhahha gelak sampai kentut2 aku dibuatnye

  20. "nak muntah peluk nak muntah"

    hohoo~ i loike~ ;DD

  21. hahaha..nk muntah pluk nk muntah…hahahahahahaha…lawak blum sampai m'sia lg ni..trbaekkk..

counter statistics