Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / Koleksi gambar Beto Kusyairy & isteri, Tisha Shahar (15 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

24 comments

  1. Jagalah rumah tangga tu ye, jangan sampai orang ketiga kacau.

    • Lakonan beto memang bagus,tersusun kata2 dia.mcm beto ni baru pelakon berkualiti.

      • Ha-ah. Suka sangat lakonan Beto. Dia lambat naik tapi lakonan dia berkesan. Tak macam pelakon lain, popular sebab hadsome je, lakonan tak sebagus mana.

        • muke wife beto sweet aku tengok…hanya beto yg tahu mana letaknye kecantikan isteri dia,kite mybe tgk isteri dia biase je kn?tp hakikatnye itulah penangan cinta…

  2. mata macam nak same je dorg ni…like la comment ni…

  3. bini dia ni org serawak ke? muka mcm org asli serawak

    • tak…anak jati KL/Selangor

    • BONGOK laa kau beruk..x pernah belajar sejarah ngan georafi ker? kat Sarawak mane ade org asli..yg ada kat SEMENANJUNG MALAYSIA tu jer… kang aku cakap bodoh kang, kecik ati, merajuk nak bunuh diri.. tu laa..org suruh belajar elok2, dengar cikgu ajar apa..pegi isap dadah. kecik2 x nak mampus..dah besar menyusahkan mak bapak ko pulak dahh…

      dah ler eja Sarawak pun x betul. Bebal bengap tahap kurap ke ape, aku pun x tau ko ni spesis apa..

    • da kenapa ko nk samakn muka bini dia ngn org asli sarawak..?? ntah2 muka ko lagi buruk dr bini dia………

  4. muka seiras.

  5. sekali tgk cntikk la bini dia 2,3 kali tgk biasaa jerr..

    • Perlukah nak komen bini orang cantik atau tidak?

    • Mat Doyie, kalo pada pandangan ko biasa….so what??
      – Beto yg nak tngok dia 24jam atau ko?
      – cantek tu biarlah di mata suami bukan lelaki ajnabi lain..so beto suami dia atau ko?
      – mendatangkan masalah pada ko ke?
      – duit utk toiletries dia(brg2 facial sumer) duit ko ke yang keluar? phuiiii

      ko pun x letak gmbr ko kan..ntah2 kalo tunjuk gambar ko..lagi SEDEHHH~

  6. sweetnya couple ni…

  7. xcntk xpe,janji hati cntk…aku rse wife dia ni pn xla giler glemer mcm wife retis fofuler tu…xde la mekap mcm retis tebal seinci…gmbr black n white tu mcm cite p ramlee plak…nice photo…

  8. sape beto ni?

  9. Suke btol nengok beto nie…isteri dia jnis yg memahami aku tgk…x tlalu tededah publisiti gk…x mcm aaron aziz,sane sni usung bni…MANAGER kateknnn…siyesly,beto pelakon versatil,berkualiti hrp2 suatu hri nanti dia akn diangkat menjadi pelakon yang lbh baik.

  10. sweet jer tgk.. wife dier pun omei ngat… aper pun hope berbahagia sampai ujung nyawa….

  11. Sama2 comey, harapnyer beto x lupa diri n segala pengorbanan isteri tercinta

counter statistics