Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / Koleksi Gambar Engku Aleesya (7 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

18 comments

  1. comel…. cute….

  2. kene jage baik-baik ni..jgn ikut perangai ibu dia

  3. hahahaha..jgn dh beso jd sosial gile sudah..bese anak2 artis pn byk terok2 je..ikut pangai mak bapak la katekan..

  4. beso jadi ratu cantik jek laa

  5. semoga menjadi anak yang soleh…taat pada agama…

  6. :$ bolehlah xde la cute sangat cute lagi baby lah VE <3

  7. :* BETUL CUTE LAGI BABY LAH VE X CAYA NENGOK SEBELAH :*

  8. Baby skank nih x cam baby dulu2 bila lahir jer rambut punya la hitam dan lebat. Kesian anak Era botak depan dan rambut sikit jer.

  9. Moga berbhgia dan didik anak dgn penuh perhatian dan kasih sayang…

  10. Aleesye mmng comel, muka macam erra, suka tngk muka dia cute…

  11. waah wah wahhh…. suke hat kau je yerr letak water mark media malaya berangan ko yang punyer copyright la. aku nak jumpe bley. nak bli gambar tu..

  12. wo0it!!!apsal korang kutuk2 anak org kang jd kat anak korang bru tao…

  13. apa la ko bila nk kaya lagi yg ko sebuk pasal erra knp… mcam lar ko tu baik sngat

counter statistics