Monday , May 29 2017
Home / Dunia Artis / Koleksi gambar Instagram Adeline Tsen (8 gambar)

Koleksi gambar Instagram Adeline Tsen (8 gambar)

Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Nassier Wahab dianugerahkan DIMP, bawa gelaran Datuk

Sekalung tahniah kami ucapkan buat penyanyi popular era 1980-an, Nassier Wahab, 55, apabila dianugerahkan Darjah ...

13 comments

  1. X kenal pun…? Sapa nie

  2. Audrey Hepburn

    teringat dulu dia jawab kat wartawan pasal jodoh dgn Fahrin…

  3. x knl pun…mata dia nampak berlapis…nampk tua kat mata…

  4. Jeng jeng jeng

    paha & betis huduh.

  5. sapa dia ni

  6. laa… artis suam2 kuku pun nak letak kat blog ni ker… google nama dia baru tau dia pelakon drama Hotel Mania beberapa tahun lepas…

  7. rozita che man

    dia ni ade berlakon drama n filem sket2. klau tgk adnan sempit the series dulu ade la dia ni

  8. posing cm jamban

  9. TAK KENAL PUN

  10. gmbr kedua nampak mcm pian cecupak pon ade

  11. hotel mania…wahhh,da makin kurus la ~

  12. die x cantek kalau make up over sgt.. pic die yg simple tu comil.

counter statistics