Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Koleksi gambar Nora Danish dan Nadeem Nazri (7 Gambar)

Koleksi gambar Nora Danish dan Nadeem Nazri (7 Gambar)

Walaupun kenyataannya pada media hanyalah sekadar kawan, Nora Danish dilihat semakin kerap memuat naik gambar bersama Nadeem Nazri, anak kepada seorang menteri. Baru-baru ini Nora telah diterjah oleh media mengenai hubungannya dengann Nadeem, Nora hanya menjawab

Kami sekarang masih kawan, kalau ada jodoh dengan dia saya tidak boleh menolak, tapi setakat ini hati saya belum terbuka untuk mana-mana lelaki lagi. Pengalaman lalu banyak mengajar saya untuk lebih berhati-hati dan untuk menjadi seorang isteri juga saya perlu betul-betul bersedia terutama dari segi pengorbanan.

Gambar penuh selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

05-honeymoon-saharul-deena-mediamalaya

Sekitar Honeymoon Saharul Ridzwan & Deena Emir di luar negara (13 Gambar)

Berikut antara gambar-gambar honeymoon Saharul Ridzwan dan Deena Emir di Singapura dan Indonesia. Gambar-gambar ini ...

33 comments

  1. Iyek. Muka menjijikkan.

  2. nora danish suka cari partner yg anak kaya raya pak menteri bagai….materialistik!!! poyo laaah kau nora d…

  3. Looks like she never learn her lesson la….aiyoyo!!

  4. Nora..cari org lain boleh ke??

  5. cari yang semenggah ckit bleh x

  6. alahai nora… if you choose him, i feel sooooo pity for you…

    • dont be. shud be pity for someone who thinks that she or he's life is perfect till have to pity too someone who dont even know themm

  7. Aaaah…. Kan dah terang lagi nyata… NORA DANISH MATERIALISTIC!
    PLASTIC….
    BIAR MUKA MACAM MAT OJEK,MACAM MAT PETALING STREET JANJI ANAK MENTERI…. POKET TEBAL…
    YG DULU MENGUTUK FASHA… LAST2 IDOLA KORANG 2X5 DOL!
    Jejai hegeh2 pada Fasha…. Mati2 dia nak amek buat isteri..
    Si dekni lak..TERHEGEH2 DGN ANAK PAK MENTERI…
    SEKARANG SIAPER POMPUAN YG TAKDE HARGA DIRI?

    IS THAT SI PENYIBUK MUKA MCM JANTAN ADEK SI UMI?
    yikes! Aura air muka… Hypocrite… No gd no gd!

  8. nape muka lelaki yg rapat ngan nora.d nie semua muka ala2 budget ensem je. wahai nora.d amik la laki yg bg ko sejuk skit mata memandang. nie semua ala2 stock mat2 rempit, mat2 kereta g2. amik la yg bole buat laki bukn buat bf je. learn from ur past dear.

  9. Klau dh jodoh xkn ke mna kn…biarlh nora sndiri tentukan hdup dia..

  10. whats wrong withh u people with her life? its her choice and her sin and let her be. i dont see and sexy or disgusting pic. yg kata muka handsome tu knpa la? ada hal dgn kamu eehh

  11. Ye ke si nedim ni jahat. Ntah2 muke je jahat tp hati baik. Jgn pcya la lelaki yg muka alim mcm asyraf muslim tu.
    Lg teruk perangai. Berlakon baik.

    • Haha ..ko tgk la rupa tu…rambut pn karat so nadeem tu…pakai rantai sume…ko dh tgk x gambar dia peluk pompuan pastu minum? Mesti x tgk ni…dh lama tersebar wei dia ni sosial…ashraff muslim perangai teruk sbb apa? Sbb dia kawen dua? Dia kawen wei bkn wat maksiat….skurang nya dia xde la rambut karat perangai cam setan minum arak sume…

    • ni yang bapak dia tourism minister berangan gile kuasa bagi si rambut karat tu special officer kt jabatan dia motherfucka

  12. Hahaha tiba2 asyraf muslim tersangkut..

  13. He looks like gay…i likeeeee.

  14. rambut kuning mcm langsat…solat ke tew?la la la…

  15. jangan menilai seseorang dari luaran.. biarlah nora d yang tentukan jalan hidup die sendiri…..kita siape nak menilai sesame manusia…nora d pun da mention…die just kawan…..hati die lom terbuka utk memane lelaki…so korang sume xyah nak emo sangat…nora x dapat ape..kiter lak yg dapat dose….hehehehe….

    • btol kata mu eh kakcik…
      Ntah2 keluarga sendiri pun tak btol…
      Mana anak tak nikah duduk sedudukan..
      Kerana biarkan sangat sebab tu moral anak2 melayu makin hancuss!
      Cakap cara baik tak masuk ajar..
      Bila kita cakap cara kasar,di kata pulak kita kurang ajar….

      Baca kitab Al Quran tahu terjemah pun tak guna kalo tak pratik eh..
      Bobal mcm champion padahal banyak lobang….
      Tiap2 hari minum stout…

      Kuang kuang kuang…

  16. HACKED ACCOUNT ORANG TANPA IZIN PUN DAH KIRA DOSA TAU….
    DUN UNTIL U GOT WHACK!
    JANGAN NAK NASIHAT,TEGUR ORANG KALO DIRI SENDIRI LAGI BESAR TAK BETOL..
    ADA BAIK JAUHKAN DIRI JANGAN SAMPAI LU MALU SENDIRI..
    Kalau lu jenis tahu malu lah eh hypocrite… :-))

  17. Perempuan yang baik untuk lelaki yang baik, yang jelas itu janji Allah…

  18. Who are you to judge the life ND live? She's not
    perfect and she don’t live to be. But, before you start
    pointing fingers to her, make sure your hands are clean. get it? 🙂 Don't judge the way she is, until you know her real story. 🙂 and yeah, HATERS make ND FAMOUS! HAH! 🙂

    • the thing is she never learned her lesson mangkuk tingkat, she should be grateful ada orang tegur occay dari kelaut trus!

  19. hahahahaha…nedim nak minang nora danish??? kah kah kah kah…..
    pekejadah si nedim tu nak kawin dgn janda…. dengan duit dia yg berkepok hasil dari membalon reta rakyat malaysia ni,baik dia pilih anak diri utk buat bini…itupun kalau mangkuk tu nak kawin le…wakakakakakak….

  20. muka mcm apek Lowyat je

  21. wanita yang solehah untuk lelaki yang soleh…. begitulah sebaliknya.. so, pk2 la sendiri…..

counter statistics