Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / Koleksi Gambar Zizie Ezette

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

23 comments

  1. pink nipple..aku suka tgk tubuh dia..gebu mantap..memberahikan..ehehe

  2. gebu sgt pon x besh gak

  3. zizi ni jenis bdn cne ek??nk ckp gemuk, x gemuk…nk ckp x gemuk,gemuk jg..hehe

  4. ape yg tak bestnya plak???
    tak cukup tanah nak jamah ni..ekekekekkee

  5. i suka dia….. gebu dan bergetah….

  6. putih gebu la die ni..

  7. my hot sister best frend..wakakakaka

  8. Awek aku pun putih gebu cam dia ni..

  9. mst ko asik tak tahan dgn awek ko,taiko..wakakakakaka

  10. body die cantik..sukeee..gebu jer. 🙂

  11. die x gemuk r…dia plumpy…
    cun sgt…kalo kurus kering pun xcun gak…org gemuk n plumpy biasenya comel

  12. plumpy ok….jgn plumpiesttttttt…eheheheh…apepun..mmg putih dan seksi….gebu ?? tu tak pasti lagi…….huhuhu

  13. banyak air je ni..tapi lembik

  14. perghhhhh…x terkata dol…memang menarik dai ni…tindih pon sedap

  15. bolehlah…….

  16. wei jaga skit nak terkuar dah 2….. dah terjojol….

  17. boleh la tahan

  18. what the hell...

    hehehehe__________________________memg cun body sedap dimakan

  19. Kalau dapat kat aku memang best, warna putih gebu tu akan bertukar jadi unggu.Siang-malam, pagi-petang aku kerjakan dia sampai dia and aku betul-betul puas.

  20. kucing aku lagi putih lerrr……………

  21. best giler la lakonan zizi kat madu oh madu tv3…
    mcm real jer lakonan 2… mo cari pengalaman kot zizi nie nak jadi madu org…

  22. untung bung dpt meratah putih gebu mulus

counter statistics