Sunday , July 27 2014
Home / Gossip Panas / Koleksi Gambar Zizie Izette nampak lurah pula

Koleksi Gambar Zizie Izette nampak lurah pula

Yum, yum!

zizie-izette8

Lagi banyaaaak gambar menyusul, klik pada gambar untuk paparan lebih besar.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

27 comments

  1. DIE NI MMG SEKSI PN..XDE MARUAH..GLE..HAHAHA..GERAM BTL AKU ARTIS2 SKG NI SUME HANCUR!!AKAL XDE!!

  2. btul2..sbb xde aku r tu..haha…akal xde…so..kasi aku kawen ngn diorg….hahahaha

    • hahaha…sbb akal ni ade..lg terok la artis2 skg ni..uhuhu..

      • ko ni…belit r….kejap cakap jd camni sbb xde akal…kejap kata sbb akal ada lak makin teruk..hish…ko ni….
        nak jd paria ka??ayoyoyo…..

        • ko la keling..uhuhu..dh tu ape kaitan dgn ko aku ckp tu>? aku ckp artis xde akal..ape ko ni otak manusia ke? ape la lu..xde kaitan dgn ko..sebok je..

  3. yeah…melayu boleh!! tak kuar lgi ke pic budak skola 14tahun "dikenduri" 5 lelaki??

    • nauzubillah… aku baru jap tadi ngadap paper.. antoo punye bdk. kecian tol kat bapak dia, siap wak laporan polis lai. btul2 kes aniaya…. jgn le ngengade nk kua pic2 camtu kat cni, wak suwey je. klu nk tgk sesgt pegi le tgk website si Maria Ozawa tu ke pastu free2 je kena serang virus pc tuh HAHAHAHAHAHA!!!!
      selingan…. aku serik download cite ke movie ke guna torrent, tajuk CSI:NY skali kua cite blue, mangkuk tol, bwk virus laks tu, jahanam notebook aku. Moralnye, belilah CD yg original, dijamin selamat.

      • jgn mengata orang nanti makin bertambah dosa kita,ikut dia lah nak watpe,dia yang akan tanggung di akhirat nanti….kita betul diri kita dulu,biar ilmu ALLAH s.w.t penuh didada untuk bekalan di alam kubur dan akhirat…kita duk mengata orang ,yang tu ke kita nak bawa jumpa ALLAH s.W.T?INGAT kita seorang di alam kubur….islam tak ajar kita mengata ,mengumpat,menghina kan…islam tu suci…so ingat2 lah..

  4. …nih presentation ""siapa tetek paling mekar ke"???? uwekkkkkkkkkkkkk…ptt arr artis2 pmpuan yg suka tunjuk tetek tak kawin2,,,,n yg janda yg dok suka tayang2 tetek pun sma…yelahhh,,,watpe nak kawen2,,,tak kawen pun bley tengok tetek percuma…yakkkkkk

  5. Nampaknya mmg sengaja nak tayang tuhh,,,

  6. ermmmm bung mokhtar suka ni. sedap

    • aku yg nk tut....kau

      memang ler…putih gebu siot…barang baik punyer…dapat kat aku,aku nak…hahahha…..

  7. die nie x lawa pon…dahle mcm pondan pendek lak tu tambah gemok..macam ayam katik je aku tgk..kelebihan die putih aje…

  8. sbb putih je nmpk cun..ce kalo kulit die gelap? hahahaha..nk kawen dgn ahli parlimen dr sabah tu..hahaha..nmpk sgt nk harta..dh tua2 mcm tu pn nk lg..dh la laki org..muke x nsem..xde taste lgsg..tp dh jutawan sape yg xnak wlpn dpt laki cm tu..hahaha..zizi2..ko ni meroyan toi..uhu..tu la artis cri laki kaye2 je..pangei mcm jamban!!

  9. Bung Mokhtar kate, dia x cukup kacak utk Zizie hehhe.. ala bah! klu jodoh tu x kire encem ke tak… lagipun YB kat VVIP …jgn mare Zizie..

  10. jgn mara zizie? ape ko igt zizi seksi meroyan ni nk bace blog ni ke? xde mase la..hahaha

  11. Untuk Dato Bung Mokhtar dapat isteri yang mempunyai buah dada besar pasti malam pertamanya dia kenyang isap tetek…Tapi Virgin atau tdk hanya Bung yang tahu…

  12. hehe/// mengamcam la makluk ni..huhu

  13. aku rs cm nak ramas2 je kopek zizie ezette ni..uhkuh

  14. ZIZIE EZETE SORG ARTIS MURAHAN!!

  15. Kluar tajuk jap…
    akhirnye berakhir kemarau pingat emas 20 tahun tuh…. Tahniah kpd pasukan bola sepak Malaysia…kejayaan 1 Malaysia… :)
    Korang, klu dah bosan mengomen tuh, apa kate kite klik2 dpt seng plak.. details, email aaa ewiezz.enterprise@gmail.com

  16. si farahdhiya tu tak ckup putih lagi ke? setepek mekap…

  17. btul gak kate2 taiklalat tu..pakai g2 mmg la mekar.yg btulnya lendut dah.x malu betul.kalau betul2 nak tjuk yg die tu mekar bukak la sume.. bengonggggggggggggg..

  18. btul3x…support by push up bra LOL !!!! Manfaatkanlah teknologi yg ade (motto org2 yg suke tayang mende2 palsu).
    Tu blum di photoshop lai hehehe…

  19. alahai…zizie…tentu sdap c kinaBATANGan kn??

  20. kote bung ni keras lg ka?klu keras pun mesti zizi tak cukup mkn.hahahahahhhhh

counter statistics