Friday , July 25 2014
Home / Lain-Lain / Koleksi iklan raya tahun 2011

Koleksi iklan raya tahun 2011

Raye dah tinggal dua hari lagi! Tak sabar rasenye nak menyambut Idul Fitr ni. Uols macam mane? Balik kampung tu hati-hati la yep. Jangan dok sibuk bergosip sampai pemanduan jadi tak selamat. Just wanto to share kepada uols seme video-video koleksi Raya tahun 2011 ini.

Tahun ni kami beraye dekat-dekat saje. Kalau berani, meh la datang beraye umah kami. Bagi yang mengenali kami… tunggu kami serbu umah uols. Selamat Hari Raya buat pengunjung blog Media Malaya seme. Seme video after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

6 comments

  1. semua best…

  2. iklan almari bru mmg tbaekkk

    rse nk nangih..

  3. Iklan paling terbaik yang first tu

  4. Iklan petronas paling tak best dalam sejarah, dah takder idea ker? Bosan giler, switch channel setiap kali tayang kat TV, bengong, bengong, bengong!!!

  5. memang menarik,tapi iklan raya dah tak semeriah dulu macam tahun2 90an…rindu sangat raya tahun 90an dulu

counter statistics