BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Friday , May 6 2016
Home / Dunia Artis / Koleksi Roslin Hashim bersama isteri, Rahayu Rosli (5 gambar)

Koleksi Roslin Hashim bersama isteri, Rahayu Rosli (5 gambar)

Roslin Hashim bukan dikategorikan sebagai artis. Tetapi kehebatannya berkahwin sehingga 3 kali berturut-turut kurang 5 tahun sangat impress semue orang. Beberapa keping gambar Roslin Hashim bersama isterinya, Rahayu Rosli selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

0-Hafiz-Suip-Berkahwin-MEDIAMALAYA

Hafiz Siup bakal bernikah 14 Mei 2016

Penyanyi terkenal dari rancangan popular Akademi Fantasia, Hafiz Suip bakal melangsungkan perkahwinannya dengan jelitawan pilihan ...

7 comments

  1. tahniah…cantik isteri roslin

  2. minggu depan cerai!!!!hahaha…

  3. ermm…hrp kli nie brkekalan..

  4. tahniah semoga berbahagia…….

  5. hrp2 kali ni brkekalan lah hendaknya…

  6. Nak glam je mamat ni mcm artis la plk…badminton game haprak…doa la byk2 ye dik jgn jd ex-wife yg seterusnya…

  7. patutla dgn ex2 tak lama..tak cun..
    yg no 3 cun melecun..cnfm kekal la nie.. opppss

counter statistics