Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Kulit Aaron Aziz “sunburn” untuk filem terbaru (5 gambar)

Kulit Aaron Aziz “sunburn” untuk filem terbaru (5 gambar)

Peminat Aaron Aziz kini boleh mourning beramai-ramai kerana difahamkan kulit Aaron telah sunburn. Sunburn ini dek akibat banyak menjalani penggambaran di bawah sinar mentari dalam lautan untuk filem terbaru Ahmad Idham bertajuk Lari di Perlis. Filem ini bakal mengisahkan penyeludupan manusia dari Siam.

Ke uols lebih suke kulit die lebih gelap? Gambar lagi lepas ini.

Sumber dipetik: Cari

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

zila-seeron-khairul-smule-bersama-mediamalaya

Zila Seeron kembali karaoke Smule dengan skandal dalam kereta?

Baru-baru ini, Zila Seeron baru sahaja muncul dalam satu rancangan A.M Live. Di dalam video ...

9 comments

  1. gunelaa pencuci muke loreal…KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA

  2. Ambik AIR SEMBAHYANG insyallah bersinar muka tu….

  3. nie lagi laaaaaaaaaa bajet je lbih….pppuuuiiiiiiiiiihhhhhh….!!!

  4. rupe lelaki sejati….xdela rupe metrosexual….

  5. rajin2 la solat…biar naik skit seri kat muka tu dgn air sembahyang!!!!!!

  6. ok..terbukti LOREAL hanya marketing semata2

  7. tengok aaron aziz pun same kulit ngan aku sekarang…kita gengkan…

  8. kulit surbun je..tak pyh la blog kat sini..borink laa=/

counter statistics