Sunday , April 23 2017
Home / Dunia Artis / Kulit Aaron Aziz “sunburn” untuk filem terbaru (5 gambar)

Kulit Aaron Aziz “sunburn” untuk filem terbaru (5 gambar)

Peminat Aaron Aziz kini boleh mourning beramai-ramai kerana difahamkan kulit Aaron telah sunburn. Sunburn ini dek akibat banyak menjalani penggambaran di bawah sinar mentari dalam lautan untuk filem terbaru Ahmad Idham bertajuk Lari di Perlis. Filem ini bakal mengisahkan penyeludupan manusia dari Siam.

Ke uols lebih suke kulit die lebih gelap? Gambar lagi lepas ini.

Sumber dipetik: Cari

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Akim & Stacy dedah wajah anak di Instagram (6 Gambar)

Akim dan Stacy telah bersedia untuk berkongsi gambar terbaru anak mereka, Eshal yang telah dilahirkan ...

9 comments

  1. gunelaa pencuci muke loreal…KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA

  2. Ambik AIR SEMBAHYANG insyallah bersinar muka tu….

  3. nie lagi laaaaaaaaaa bajet je lbih….pppuuuiiiiiiiiiihhhhhh….!!!

  4. rupe lelaki sejati….xdela rupe metrosexual….

  5. rajin2 la solat…biar naik skit seri kat muka tu dgn air sembahyang!!!!!!

  6. ok..terbukti LOREAL hanya marketing semata2

  7. tengok aaron aziz pun same kulit ngan aku sekarang…kita gengkan…

  8. kulit surbun je..tak pyh la blog kat sini..borink laa=/

counter statistics