Thursday , December 8 2016
Home / Lain-Lain / Kulit Album Terbaru Nikki Bakal Timbul Kontroversi

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

5 comments

  1. haha…
    perut banyak lapis..
    macam kuih lapis..

  2. Takde adab sopan langsung, buah dada pun nampak. Kalau body tu cantik slim Xpe juga, ini berselulut dan perut tu, ya ampun, Bodoh lah pengurus Nikki ni, X nampak ke body si Nikki yg gempal tu? perasan betul pengurus tu, gila glamour la tu, tapi kalau org komen dia mana peduli…kerana mukanya tebal dan tak tau malu

  3. kot ye pn bkn org Islam, agak2 la skit cara berpakaian tu. tapi kan, x de tapisan dari phk trtentu ke sebelum cover album si minah ni dikeluarkan!!!! pelik btul…..

  4. Nak cari publisiti, macam tu la. Pengurus dia sendiri dah kata, dia tak kisah yg penting org sebut2 nama Nikki daripada senyap langsung. Memang muka tak tau malu pengurus tu, cari publisiti murahan. Artis suam, nak lah cari perhatian walaupun cara muarahan dan busuk macam tu…Kesian, dah habis strategi la tu VERY CHEAP SALE

  5. ok la tu..malaysia boleh

counter statistics