Friday , October 24 2014
Home / Dunia Artis / Lagi Gambar Majlis Perkahwinan Mawi Ekin

Lagi Gambar Majlis Perkahwinan Mawi Ekin

lagi-mawi-ekin-kahwin01

lagi-mawi-ekin-kahwin02

lagi-mawi-ekin-kahwin03

lagi-mawi-ekin-kahwin04

lagi-mawi-ekin-kahwin05

122

lagi-mawi-ekin-kahwin06

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

14 comments

  1. seronoknya pengantin ni.

  2. hmm biase jer muke ekin n mawi,,x nmpak pon berseri2 mcm pengantin lain..
    hmmm

  3. apala nak tunjuk kt sume org mcm dia jer yg kawin

  4. ape la bodohnye si anna ni..bukan diorng yg nak tunjuk..kan astro yg sibuk nak wat live….kau ni bodoh macam anjing kurap la anna…

  5. jeles giler ina naim nengok depa nih…

    • hahaha adoii wat lawak laa lu.. wa kalau jadi ina naim, wa tak jeles lansung.. sebab mawi dapat awek bekas bohsia… awek yg suka kikis duit org.. setakat popular dalam dunia hiburan selepas gosip dengan mawi apa nak heran… sebelum tu wa tak pernah tahu pun ada artis nama ekin… then konon pakai tudung sbb mimpi dapat hidayah.. porahhhh.. peminat fanatik mawi boleh laaa lu kelentong beb.. peminat atas pagar yang pandai menilai, dengar lu cerita pasal hidayah mimpi rasa nak termuntah!!.. boleh pulak lepas kenal mawi terus dapat mimpi hidayah utk pakai tudung (lu dah tahu mawi suka org pakai tudung kan?).. yang best nya terus inform mawi pulak tuh… hahahaha budus nya statement…

      lagi satu… wa pun takkan jeles sbb wa kahwin dulu.. wa dapat suami yang lebih kaya dengan ilmu dan pengetahuan agama, yang educated… yang manis dari mawi… dan wa sudah ada seorang cahaya mata yang sangat comel…

      apa nak jeles setakat mawi dapat isteri yang tak perlu diceritakan lagi.. semua dah tahu…!!!

      wa bukan peminat Ina naim.. wa pun takder masa nak jeles dgn budak ikin tu (wa tahu nanti fanatik mawi akan cakap wa jeles huhuhu), tapi wa paling benci perempuan hipokrit macam si Ikin tu…

      • jgn lah nak emosi sangat.pasal jodoh org yg kamu nak sibuk nape..klu kamu x dapat terima jodoh dieorg..makne nye kamu tolak ketentuan Allah S.W.t..kate hubby kamu tue kaya ngn ilmu agama…die x ajar kamu ker??? syg sekali..hubby kamu kaya ngn ilmu agama and educated, tp isterinye ? (kamulah)….klu die pakai tudung sebb mawi pun..at least nmpak lah mawi ajar die ke jln yg betul..even org kutuk die pun, die sabar…die senang, kamu yg sakit hati…

  6. hek eleh syiqin yang engko dengki ngat knape…mcmlah muka ko tu lawa sgt.. sekurang2nya dia terpapar juga daripada ko 2… tak laku

  7. semuanya rezeki Mawi…kenapalah korang ni..

  8. aku ni bkn la peminat mawi n ekin tp xde la anti kt dieorg plak.bg aku biar p la dieorg nk bt ape pn slagi xdtgkan dosa n xsusahkn org.ni siap ada yg terlampau prihatin smpaikn ungkit yg ayah si ekin tu amalkan poligami la,ekin guna duit mawi bt banglo la..bg aku ape slhnye?ayah dia nk kwen n dr segi agama salah ke?org lupa rmai lelaki kt luar sana yg dh kwen tp still ada pompuan simpanan kt luar.yg tu mmg dh sah berdosa tp org xkutuk cos kononnya lelaki yg kwen 1 tp ada pompuan simpanan tu gentleman la.Psl ekin nk gne duit mawi pn ape salahnya?dh duit tunang dia?sama2 kongsi la.n xsalah pn mawi nk senangkan ekin.bkn org lain pn.org yg duk kutuk2 tu dpt ape?tgk n duduk diam2 dh la

  9. alah….korang ni pecyale setiap org ade rezeki msg2. Kata dato' fazilah kamsah kalu kita baik ikhlas dan jujur dgn khdupan ni kita juga akan mndpt jodoh yg demikian. mudhan2an korag dpt jodoh org yg baik2 amin……..

  10. selamat dah mawi kawin…
    smpai gak ajat die nak kawin ngan pompuan jelite
    yang ala2 puteri gunung ledang yang hilang 2..ha3x..
    comey2 ikin

  11. ekin ni sejibik muka bapak dia. ekin ni nmpk jenis happy go lucky nyer org. bkn jenis sopan santun @ malu2. mungkin sbb dia pakai tudung, kita judge dia sbg gadis yg pemalu. tapi maybe dh tu perangai dia dari dulu. apapun pas pakai tudung ni, harap ekin jagalah tingkah laku n tutur kata. peace no war

  12. aku pun seronok gak tgok depa kawin…tp xyah ah over expose sgt.nanti org meluat..aper2pun kita doa jer ler agar depa berdua bahagia

counter statistics