Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / Lagi gambar Majlis persandingan Yasmin Hani & Shahrin (7 gambar),

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

9 comments

  1. nape pic potong kek tu leher depan putih ..yg belakang hitam huhu..baju dia lagi clas dari gaun vera wang yg memek pinjam tu wei…huhu

    • hahah..klaka la awk ni malisa..sy pon xpasan at first..salunya org apply bedak kat muka ngan leher je kan…xpnh plak org ltak kat tgkuk..flash tlebih tu..btol la…gaun vera wang tah pape je..maybe sbb si pmakai..tu yg npk super buruk tu.

  2. muka si shahrin tu nape cm x kemas je..ngn rmbut panjang nye…biasa la kwin ni da biasa bg dia..kesian si hani …pape pn all the best to both of you 🙂

  3. x payah kawen sponsor 12 juta tapi wedding tetap meriah. pengantin, families & tetamu terpancar kegembiraan di wajah. baju & make up pengantin pun x over doing. x heboh satu malaysia pun sejuk je mata memandang. Semoga berbahagia….

  4. hahaha,,,waa kelllass kau melisa,,ciap nmpak lgi tegkuk yasmin tu hitam sebelah, skali tgok memang x perasan, memang btol pon gaun c memek tu x gah seperti yg di war war kan pon,,apa yg nmpak cam 12 juta tuh,,x tau tang mana nilai 12juta..

  5. hani lebih cantik jika make up tu tak over sangat…. nie tebal sangat …

  6. Tahniah semoga bahagia sampai akhir hayat…

  7. waaaaaaaaaaa yasmin hani..kawin ngan orang lain

counter statistics