Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Lagi gambar mesra Fasha Sandha & Johan Ariff Asari (2 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

28 comments

  1. Assalamualaikum semua, kepada fasha,kalau dah sampai waktu tu,kawin je,jangan tunggu lama2, dan kalau boleh tutupkan belahan dada tu, bahaya bagi kaum hawa, nanti Allah marah. Wassalam.:)

    • ffffuuuuuu… dah artis, kena lah tayang lurah. kalau tak turung la rating dia.

      haiyaa. ini dunia hiburan, mesti tayang everything.

  2. botak..oh no >.<

  3. aku sokong kata2 ko jazmina…..klu dah dmp jodoh dan sama2 dah berkenan di hati kahwin je laaa fashaaa…..umo mcm ko 2 dah tiba masa nak berumahtanggga……

  4. dlm juvana aku ske botak ni,tp dh slalu sgt kuar cite dia dgn fs ni,bosan lak tgk…drama pn bru 2 (yg aku tau la) tp over xpose la….sudah2 la 2…cite ko dgn fs ni pn aku xtgk….

  5. fs nk tgg botak bli kete g hebat dr bumble bee….

  6. abang botak… tentu fs suke!!!… hehehe

  7. So sweeet couple…..wish u all hpy ke ni cma gimik jew nk laku kn drama cinta elisa tu?oh no…….tipah tertipu makkkkkk……

  8. apasal gedik sangat johan ni.
    macam kera dapat bunga

  9. pherghhhhhh….meluat…. menympah n x ske….. johan plz lah xkn nk sgkut dgn awekz mcm fasha ni kn….? hey wake up bro….!! conscious and think right…. bro….!!

  10. aku x nak la si FS nie berlakon ngan Aaron…tkt jer..ye kan ppuan yg jenis sanggup lakukan ape sajer..ngan pakaian ye cam nie….TERUK!!![:-bd]

  11. botak penah skolah tahfizzzz tp amek gmbar ngn pompuan begaya sakan….tahfiz oh tahfiz !!!!!!!!!!

  12. name je blaja tahfiz si johan ni, tp cm xde batas gak ngn pompuan,tmbh2 ngn si fs ni…bnci btol aku

  13. ape kessss???? org tahu agama pon bergambar ngan minah kokpek ni???… huh…. meluat .. xpatotttttt

  14. disebabkan si botak ni belakon ngn fs, aku xtgk pon cite tu, n lg xsuke sbb tetibe asek kuar cite die ngn fs plak kt blog2, xsuke aku,…meluat,,.huhuhuhu

  15. Dengan menayangkan lurah dendam, semakin terserlah kelunyaian (lunyai) si FS ni…

  16. pompuan ni memang tak tau malu betullah,mungkin sebab dia dah tua kut tak lama lagi offer berlakon kurang tu yang jadi pompuan low class sekarang kan.

  17. geli aku negOk muke bOtak nie !!!
    da r xhencem !!
    poyO je lebih !!
    belakon ntah hape hape jew!!
    bla la lourrr !!!
    misai buruk !!!

  18. botak..dgn fs ke..x best sungguh..

  19. ala korang ni…………….. mmg ar botak ni budak sekolah tahfiz…………… tp ape yg dia belajar tu lnsng xmsk dlm otak terus ke iman dia……. that whylah mcm ni yg korang nmpk. jgn salahkan SEKOLAH AGAMA / TAHFIZ … tp salahkan individu tu… tepuk dada tanya iman… !!!!!!!

  20. Korang yang komen ni pun mencerminkan keperibadian. Kalau komen maki hamun je gaya, janganlah menasihati orang lain sebab dah lah takkan sampai "nasihat" tu, lagi dapat dosa ada.. kelakar je.
    Kata- kata juga mencerminkan tingkah laku. Tak pasal- pasal diorang dapat free pahala kat akhirat. Better cakap dengan baik lah as saudara Islam… jangan cakap ikut tekak, tapi ikut akal 😉

counter statistics