Thursday , July 24 2014
Home / Gossip Panas / Lagi gambar Nora Danish seksi

Lagi gambar Nora Danish seksi

Aduyai uols! Kami terpakse ketuk lutut kami berkali-kali sekarang ni! Dah tak boleh tahan dah ni. Mane taknye.. dimulakan dengan gambar Nora Danish yang punyai badan lentik sedap, kemudian keluar pula gambar Nora Danish berkemban, dan kini Nora Danish yang seksi menampakkan bentuk punggung. Guys! Ketuk lutut sekarang cepat! Gambar photoshoot ni diambil di akhbar tempatan, Berita Harian. Jejai jangan masa “bersama” dengan Fasha Sontot bayangkan janda kamoo pulak! Khihihihi!

Lagi gambar seksi Nora Danish dalam BiPOP bile bace artikel penuh.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

44 comments

  1. wa mantap lg body nora danish wlu dh brank,

  2. eh..eh..btul wardina ckap artis x bleh jadi i-con untuk masyarakat..huhu.btul x?

  3. aku pn xbape bekenan tgk gmbr ni kt paper smlm….nape amik gmbr mcm ni?….tp dlm pada 2 aku kagum gak dgn dia ni….

  4. dah terlambat..xsempat aku nak ketuk2 lutut..

  5. gambar pertama.. mantap punggung dia..ni kalau doggy memang best ,,,mesti henjut punya…

  6. bodoh!! PEREMPUAN XDE MARUAH!!! MCM PELACUR NORA DANISH NI!!

  7. gatei..ko ckp mcm tu..ko ada maruah ke????lau ko ada maruah..ko xkan ckp mcm tu…

    • behtu dh pki mcm tu elok ker? apela..ko sokong sbb ko pn pki mcm die gk ker? hahahaa..

      • x la..nak tgur org kene la cara y btul..lau maki..lagi la org marah…lagipun dalam islam…mana ada nak mengajar ssorg suh buat baik dgn memaki hamun..memaki tu sniri dah bdosa…ko bdoa la suh dia mndapat hdayah..tp lau stakat doa dengan menaip dlm ni pun bukan jd pape..pasni ko smayang..ko doakan supaya artis2 malaysia ni smua dapat hidayah..pakai sopan2…

        ko jgn plak tmbh dosa ko dgn maki org..dah jelas2 ko sengaja tmbh dosa ko..ni plak tuduh aku pakai mcm ni..aku ni laki la..hahaha!!

        • ceh..poyo jer..dh mmg dr dlu mcm tu xde nk ckp baik2 nye..sndr mau igt laa..ko laki ape igt xbleh sosial ke mcm artis2 g clubbing? apedaaa

          • masalahnya ko tuduh aku pakai mcm tu..x ke gila namanya??
            ni ayat ko…"apela..ko sokong sbb ko pn pki mcm die gk ker? hahahaa.."…

            tu la manusia..bile tgur..ego..konon nk btul jer..amek la..ko je la y btul…smoga ko jgk mendapat hidayah Allah….

          • neyh pehal gado2 neyh…

          • dah-dah.. masing2 minum dulu.. hehe.. tak perlu gaduh2 lagi.. yg untung tetap nora danish sebab gambar die jadi perdebatan.. hihi

          • ape2 jeler,,mcm bgs jer

          • whatever..aku mmg x bagus pun…n smoga ko mendapat hidayah dariNya..n pasni nk tgur org jgn la tgur smbil tmbh dosa ye???

            p/s : poyo ganaz – x bdbat pasal nora danish nipun..cuma tgur cara org ISLAM mmbri nasihat supaya x memburuk2kan agama mcm kbykan kita skang..nak marah org buat dosa..tp g maki hamun…ISLAM x ajarpun umat dia cara tgur mcm tu..

          • ko ustaz ke? haha

          • x..aku orang islam..x mestinya USTAZ je y bley bckp pasal agama…knp?salahke apa aku ckp kat atas ni???atau ko rasa ajaran Islam dah salah???

  8. ntah ape yg si nora ni cuba bukti kan..malu la skit awak tu dh ade anak..byk lg pose menarik dia blh bg, kat situ gak nk tunjuk..lpas menjanda ni makin menjadi2 lak getis dia ni.. masa anak dara dulu elok je prangai..klu nk bg saham naik pun buat elok sikit lg org suka..klu mcm buat org meluat la.

  9. mcm punggung kuda belang..hehehehe,,,,

  10. Lantak lah nora danish ni nak pakai mcmanapun.. Asalkan tak melacur atau amik hak orang..

  11. wahai makhluk2 ciptaan ALLAH S.W.T sesungguh nya .. apa yang dicipta nya memang nyata lagi benar.. tiada yang mustahil bagi nya.. sesungguhnya ia maha kuasa.. di atas apa2 yang dikehendakinya.. mahupun yang HIDUP di MATIkannya.. yang MATI di HIDUPkan.. kita makhluk ciptaan ALLAH.. harus lah SEMBAHKANnya.. patuhi kehendaknya.. dan jauhilah larangannya..

    kita sebagai umat islam haruslah berpegang rukun islam 5 perkara..
    jauhi lah larangannya.. sesungguhnya kita adalah makhluk ciptaan allah s.w.t yang lemah.. tiada yang berkuasa di atasnya.. malah kita dibawahnya.

    yang hidup dimatikan.. yang mati dihidupkan..
    kita umpama sebatang LILIN..

    ingatlah wahai manusia.. janganlah dikau terlalu taksub dengan keriangan dunia yang fana ini.. ingat lah dunia yang amat2 kekal di sana..

    yang MUDA di TUAkan.. jadi jangan lah dikau melupakan SAAT kematian mu di dunia ini..

    - emmy iracle –

  12. wow nice picture “NORA DANISH”kenape why why nak pamer kan gmbar 2 hah asl x de gmbar laen ke hah ???mcm gmbar pkai baju kurung ke kan bagus daripade gmbar seksi ni nk pamer kat pameran b*a,s**n*a ke hah ishh ishh anyway suke hatilah BY:SWEET GURLZ

  13. Hatinye Allah sudah tutup selagi dia tidak bertaubat..tunggulah bala Allah s.w.t…

  14. sian ms mengandung dh kn cerai…

  15. aku nak masuk pelirku ke dalam bontotmu yang mengiurkan

    • aku pun mahu begitu rela berbunuh demi bontot kamu nora danish sayang .yummy yummy

  16. cantik nora, just a little sexy…

  17. bontot idaman "adik"ku

  18. ok la 2 ..

  19. sebab bai dapat main

  20. aduyai korang ni! komen uhh, biaa baik sikit bolee arkk!!!

  21. just like a bitch

  22. awat la jejai tu ceraikan dia… punya la sedap nora ni kalau bawak main… putih gebu melentik lagi……

  23. wow..kalau dpt bwk main ni..aku xlepas..

  24. klu dpat bontot nora kat aku la,,alamatnya buasir la nora ni hehe
    ps:tiga hari tpacak tengok gmbar nora nih.

  25. dy nak wat bekas laki dy nyesal tngglkn dy je ni kowt..

  26. Apala..2 pn nk bising.lantak nora la nk pakai apa.janji 2 dia punya hal..jgn sibuk nk kutuk org.jga dr sendiri lg elok.n jga percakapan.nk ckp bodoh x jgk..

  27. wowww!! Fuhh.. Membuat nafsu naik! Hemm.. Kalau dapat ni.. Pergg!!

  28. APTB…apa2 pun like Nora

  29. Blik esk2 kain putih nye smua…xpyah bsing..btl x…kta bt kta tggung,org ln bt die tggung..trmsuk ambe.

counter statistics