Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Lagi gambar peluk sedap Norman Hakim & Memey Suhaiza

Lagi gambar peluk sedap Norman Hakim & Memey Suhaiza

Woi bila nak kawen ni? Asyik terpeluk-peluk, meluat la eden! Tau tak hukum berpeluk dengan bukan muhrim tu berdosa?! Itu hari versi keluaran Mstar, kali ini keluaran majalah Media Hiburan, saje nak kasik korang tambah hot. Nak baca ebooknya? Nantikan di KopiMilo. Lagi gambar peluk sedap di bawah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

14 comments

  1. meluatnya…

  2. syok la norman blh berlaga tek dgn memey..kihkihkihkih…

  3. jgn jeles..klu norman dh dapat makan memey senyap2… 😉

  4. lor…simpan le posing2 ni lepas nikah sok kang bagus…

  5. nyampah bagai aku tgk dieorg nih…
    dah desperate sgt nak romen…kawen je la weh..
    ntah pape..nyakitkan ati nengok…

  6. ngap2…hehe

  7. da mcm fasha ngan jejai… aku pon meluat.. x abes2…

  8. dah kalau mesra2 camni…ngaku sayang2…tiap malam kene jolok la ni

  9. yong mei sheng frm p

    kenja diorg ni…
    suami org lh tu…
    memey perampas…….
    hate……….

  10. suke lah simemeh tu lekapkan badan rapat2 dgn duda yg tengah gersang tu! Tak keras ke anu si duda yg dah lama tak dapat tu? Ini lah agaknya posing yg disukai olh makbapak dua2 belah pihak? Si pompuan tu pun dah nampak miangnya, kan? Cam dah biasa2 melekat gitu!

  11. cish! Mcm sial ja aku tgk dowg 2! Memey tu mst tiap2 mlm duk kna jolok dgn n0rman la 2…sy0k la norman dpt dara plak,dlu dpt jnda…jnda kn xbes,nie dpt dara..pe lg godam la slalu..mnyampah bt0i aku tgk si betina n jantan tu…lau nk wat bg hot lg bek r0men trus dpn media,aku rasa lg h0t puye tyme 2!! Kn ur all sume….??

  12. Memey ni cantek kan..manis gak..tak mekap sangat pun cantek..tapi sayang..nape jadi macam nie..huhuu..

  13. antimemeynorman

    mcm siot jeee…..
    BENCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MELUATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
    WEKKKK
    aku xtau nk bgtau camne beta[pa aku bencinye dgn siot 2ekor niii
    SIALLLLLLLLLLLLLLLLL

counter statistics