Sunday , September 25 2016
Home / Gossip Panas / Lagi gambar penuh mesra Qhaud & Aisyah

Lagi gambar penuh mesra Qhaud & Aisyah

Sebelum ini penulis ada menulis mengenai gambar Qhaud dan Aisyah berdating di salah satu shopping mall di ibu negara yang menjadi satu topik hangat majalah hiburan tanah air. Kali ini kita dekatkan lagi ikatan mereka dengan gambar pasangan Qhaud dan Aisyah dengan aksi lebih manja.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

8 comments

  1. nyampah plak aku tgk deme ni..poyo je..mcm ni kate qhaud n aishah bdk agame n bdk baik? berkepit sane sni …blah la..hipokrit!! ms Af Ghaud poyo mcm ustaz la konon nye sume ckp…pdhl???

  2. MCM NI CKP GHAUD N AISHAH BDK AGAME? DLM AF POYO CKP GHAUD NI ALIM..PDHL? TU BERKEPIT TU APE? X DOSE? BLAH LA..ARTIS SUME MCM SAMPAH!!

  3. auuaaa kate gok kena… harap2 artis2 muda cam diaorg ni jgn le mudah sesgt hanyut…
    aku bace paper ari ni, cian pun ade simpati pun ade geram pun ade wase nk seligi bdk tu pun ade… pelajar IPTA jurusan syariah leh ter'pregnant' gara2 termakan pujuk rayu bf yg hanya dikenali melalui laman sosial, fb ke myspace lupe laks aku… see klu Allah nk duga umat dia, tu kire bdk tu kire tinggi background agama dia, tp sayang punye psl, xtahan godaan terjebak gak,,, anyway syukurlah wpun dia terpaksa tanggung sesorg sbb bf xmo bertanggungjwb lepas tgn, dia x sanggup buang baby tuh dan teruskan kandungan…
    tu kes bdk educated aaa sbb blaja kat IPTA jurusan syariah tuh, leh jadi kes cenggitu, aku tatau aaa artis2 nih, wallahualam…semoga pandai2lah jaga diri…

  4. pa lah sangat…kan amik gambar mesti dekat2… kan kalu jauh2 cam mn nk masuk skali…ump….x paham lah yg pmberi komen ni pun cam x pernah bgambar plak… x baik hukum org mcm2 itu ini…

  5. orang lain serba x kena pada kita !! KENAPA erk!!!

  6. aisyah x sesuai lngsung ngan qhaud..
    qhaud 2 yg syok sndri la..
    agagga..
    apapun aku love aisyah..

  7. aishah ngan akim sesuaii lagi

  8. aishah gan qhaud neyh sesuai gak…muke pown hmpir2 sme jew…biarla downg….downg nk bgambar…tp..aku gan kwn2 aku pown xwat cmtwu..huhuhuh

counter statistics