Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Lagi gambar perkahwinan Lisa Surihani & Shaheizy Sam dalam S.A.M (5 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

05-honeymoon-saharul-deena-mediamalaya

Sekitar Honeymoon Saharul Ridzwan & Deena Emir di luar negara (13 Gambar)

Berikut antara gambar-gambar honeymoon Saharul Ridzwan dan Deena Emir di Singapura dan Indonesia. Gambar-gambar ini ...

20 comments

  1. menyampahnya aku tengok Neelopak! gediks n birahhhhh

  2. agak2 yusry xmarah ke?

  3. nerlofa jd pengapit ke? gmbr2 tu mcm dlm drama korea…

  4. Kalo selalu pki baju pengantin masa tgh anak dara, hilang la seri nti bila kawen Lisa..tp nk wat cmne, ikut kehendak cerita. huhu

  5. tq bagi backlink kat blog ct N honey..tak sabar nak tunggu tayangan filem SAM

  6. lisa lagi cantik dari neelofa

  7. Cantik2 je tak complete..body mesti power..baru sempurna. Lisa memang cantik tpi body tiada! Klau cantik dan berbody mcam RCW, baru lah boleh dipanggil prefect lady…Neelofa cun dan body leh tahan..lepas kawen mesti leh dpt body mcm RCW..baru ceria dunia artis!

  8. hatelisasurihani

    mmg lakOnan lisa mcm kayu regardless body dier cun or x….smpai skang msh pelik mcm mane dier ley mng best actress….bad judgment!!!

  9. Rupa Lisa seiras Memey..

  10. pernah skali jumpa Lisa kt luar..alahaiii…badan kurus kering tapi dia punga kepala besarrr laaaa……

  11. org cantk tapi ada yg cntk lg.pening fkr oang cntik.

  12. tak lame la tu….

counter statistics