Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Lagi gambar pertunangan Jimmy Shanley

Lagi gambar pertunangan Jimmy Shanley

Popular sekejap Jimmy Shanley dalam blog ini. Tak habis lagi coverage pertunangan mereka berdua. Tapi kali ini gambar-gambar pertunangan mereka yang official di ambil oleh wartawan. Bermula dengan gambar kantoi keluar bersama di snap, hinggalah gambar unofficial pertunangan mereka dari lensa sendiri kepada’lah yang official ini. Genjoy!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

7 comments

  1. anak org kaye ape nk kisah..

  2. Cantik nyer tunang jimmy…moga bahagia mesti cute anak2 korg nie..wahh aku lak yg excited..keh3

  3. comeii..sepadan je..Tahniah..
    tp klu ble rambut tu kasi sanggul le, baru nmpk kemas, lagi cantik..

  4. uit…ingatkan majlis kawin..siap posing berdua (( dah x ikot adat ))

  5. tunang jimmy nmpk tua…padahal br 24 thn…

  6. kpde timah..nk wt cmne..2 sume wartawan yg suroh pose..
    kalo xtahu ape2 jgn main ckp je..tunang jimmy 2 kazen i oke..

  7. xsesuaila…jimmy nampk mude tunang die nampak matured

counter statistics