Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / Lagi gambar Rebecca dengan anak, Adam

Lagi gambar Rebecca dengan anak, Adam

Jika uols terlepas tengok gambar Rebecca dengan anak angkatnya Adam pada post yang lepas. Boleh refer pada pautan ini: Koleksi Rebecca bersama anak angkatnya, Adam. Lagi gambar Rebecca seksi tiada bila baca artikel penuh.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

4 comments

  1. hmmm.. kate ari tu nk kawen…bila lai? tak elok aa jaga ank tp tak nikah2 lai…

    • okay la jaga ank org.. dr org skng nie asyik buang baby je ape cer??? dia kn jaga budak kecik, bkn nye anak teruna. pada aku tak de masalah lgsg dia nk jaga bdk tu. tak de pn nk nyusahkn sape2.. lgpn nsb budak tu terbela..

  2. Menyampah aku tgk dia ni..publisiti je lebih..blakon mcm hampeh..

  3. menilai ssorg tu kna btol2,, aku bkn nk ckp ape la,, dia ni sntiasa ade usaha nk improve lakonan dia,, lg satu, kalo dia ni x bagus, knp pgarah bpengaruh cm david teo ni amek dia bklakon? sbb ape? sbb dia ade bakat,, xnk tye knp erma fatima amek dia berlakon? sbb ape? sbb dia bakat,, jd kpd yg pnah kate dia ni berlakon mcm kayu tu pikir dua tiga kali ok,, ini pndangan saya la,, hehe,,

counter statistics