Saturday , July 22 2017
Home / Dunia Artis / Lagi Gambar Tunang Umie Aida

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bekas isteri Along Cham, Zila Seeron fesyen rambut baru (6 Gambar)

Baru-baru ini, bekas isteri kepada Along Cham telah tampil dengan gaya rambut yang baharu dan ...

6 comments

  1. sweet kan warna baju dia
    pelamin dia pun tampak ringkas tapi nice
    semoga bahagia lah dengan "Abg K"
    KAH KAH KAH

  2. nak jugak 'K'nya..poyo..hahahahhaa….

  3. alaaa.. gambo dia 'bertunang' je… ingatkan gambo 'tunang' dia si abg k tuh… Datuk Paduka erk…

  4. knpe gambar yg last tu ada anak panah kaler merah???

counter statistics