Monday , February 20 2017
Home / Dunia Artis / Lagi Gambar Tunang Umie Aida

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Annahita Bakavoli berkahwin lagi (4 Gambar)

Pelakon yang pernah popular melalui sitcom Spanar Jaya dan Marikas, Annahita Bakavoli telah berkahwin lagi ...

6 comments

  1. sweet kan warna baju dia
    pelamin dia pun tampak ringkas tapi nice
    semoga bahagia lah dengan "Abg K"
    KAH KAH KAH

  2. nak jugak 'K'nya..poyo..hahahahhaa….

  3. alaaa.. gambo dia 'bertunang' je… ingatkan gambo 'tunang' dia si abg k tuh… Datuk Paduka erk…

  4. knpe gambar yg last tu ada anak panah kaler merah???

counter statistics