Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Lagi Gambar Zizie Ezette

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

14 comments

  1. heheheh.aku 1st.comel3

  2. wow.. seksinya betis.. nampak lurah plak tu.. geramla aku!!

  3. makcik ni memang dari dulu badan gempal. Puas mendiet tp tak berhasil.

  4. badan gempal mcm ni kire ok juga la.. sedap mate memandang =D

  5. pesal ade "seperti izyan" kat watermark tuh?
    haha

  6. artis zizie ni elok kawin dengan saya. saya akan bimbing dia menjadi seorang isteri dan yang solehah,lnsyaallah, dedah aurat ni haram, seksa diakhirat amat amat menakutkan, sayanglah gadis ayu macam zizie ni berada dalam dosa dan menderhakai allah. kembalilah ke pangkal jalan, saya sedia membimbing agar selamat di akhirat dan berada dalam syurga allah swt.

  7. bertaubat lah sebelum terlambat, tengok gambar berpeluk dengan jantan…saya batalkan hasrat untuk ambil dia sebagai isteri…tak lalu…kalau dalam gambar boleh berpelukan, bagaimana aksi yang tidak bergambar ??? bayangkan…kepada manusia mereka hilang rasa malu dan kepada Allah mereka terus menderhaka…kalau tak bertaubat nasuha tunggu sajalah kehidupan akhirat yang sangat sangat sangat sangat sangat menggerunkan…astghfirullaha'azim.

  8. pompuan ni lagi satu, mekap dengan dincu dia memang selalu over je.Tolonglah cover body u tu sikit.geli nak tengok.

  9. dia nie memang gebus…

  10. cam taik je

  11. Her body is sexy… Pakai macam tu pun dah nampak sexy betul… Just imagine if badan cekeding pakai macam tu… Nak comment sexy or seksa?

  12. indahnya ciptan Tuhan……hijau bumi Tuhan…
    ntahapaapantah……

  13. as long as she's happy with herself.she doesn't bother anyone's life.so WTF u guys want to say bad things about her.better improve ourselves 1st before judging or spread bad rumors about others 🙂
    we can only give her an advice,but the rest depends on her whether she wants to stay in this way or change herself to a better person.

counter statistics