Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Lagi Photoshoot Pra Perkahwinan Iera Syazira & Azad Jazmin (10 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

37 comments

  1. eh ni gambar sebelum kawen ke dah kawen ni??;)

  2. INI DAH KAHWIN KE BELUM NI?
    BAIK BUAT UNTUK WEEDING TRUS.BODOH
    AGAMA TOLAK TEPI JE.

  3. tibo2 raso goli jap…maap ye

  4. kaler gambar mcm kaler dulu2… ada kuning2 skit

  5. semua posing sama jer….
    perabeh memory jer…..
    tah hape2..

    • hahaha aku setuju ngan ko KiVio. sume posing sama je.. laki tu macam pak pacak, pompuan tu mcm merenyam, birah,gelenyar

  6. perlu ke ada PRA PERKAHWINAN???? my mum n dad dulo2 xde pon PRA2 sume ni.. huk Aloh la!

  7. APA NAK JADI, APA NAK JADI..

    ARTIS SEKARANG DIZAMAN IT..

    PRE WEDDING DH MCM LAME KAWEN JER.

    XMANIS DIPANDG BERPELOKAN TANPA IKATAN YG SAH DISISI AGAMA..hmmm

  8. blom kawen la, name pon pre wedding kn…huhu

  9. macam mana la nak jadikan artis sebagai idola…nampaknya pre wedding ni dah jadi satu perkara wajib bagi artis….

    • trend la sekarang ..even org biase pon da ramai buat mcm ni….mungkin artis2 ni lebih menonjol sebab rmai y kenal meka…

  10. Dasyat nyerrrr….buat malu jer agama Islam….bangsa lain pon tak der buat Pra perkahwinan hrmmmm…malu 10000xxxxx

  11. papepon, aku tetap suke shangat ngan pasangan ni…
    smoga berbahagia………

  12. kucinghitamkakipanjang

    tone x cantek bg aku.. tp suke sgt dgn gambar shutterholic wedding photography.. cousin aku guna servis diorg dlu. murah n puas hati sgt katenye….

  13. ye ke murah? camana nak contact diorg? kite nak tawen nxt yr.. hikhikhik…

  14. kucinghitamkakipanjang

    ntahlaaa… xtau plak tu cmana nak hubungi diorg… tp ada nampak kat baju keja diorg masa tu website shutterholic.com… cube search kat fb mst ada kot….

  15. saya pun ingat dah kawen

  16. bersepah artis lain wat pre wedding.. yg ni jgk korang nak kutuk.. apadaaa..

  17. Presentation tak cantik. Macam baju retro. Kalau macam gini tak payah buat shooting pra2 ni. Hish, tak paham betoilah!

  18. ape takdenye bangsa lain buat, chinese kan mmg buat camni, amik gamba dulu br kawin, tp melayu mmg xbuat, yg dorg ni g buat watpe, amik gamba masa kawin udah le.. haishh

  19. bkn ke laki tu x husbn wan sharmila…dl penh kecoh wan sharmila kt x huby dia ada hub gan pempuan nie…tak tau la yg nie atau x…

  20. ni beria sgt…nanti kawin tak sampai setahun..bersederhana lah..

  21. cantik jugak eh iera syazira ni,, selama ni tgk biasa2 je..skrg dah cam siti saleha.

  22. spdan..scocok..ssuai…cute..cntik…

  23. suka dgn couple ni..takdela kontroversi mana..bercinta pun tak kecoh2..

counter statistics