Wednesday , December 7 2016
Home / Gossip Panas / Lana Nordin meroyan ditegur berpakaian seksi oleh peminat (3 Gambar)

Lana Nordin meroyan ditegur berpakaian seksi oleh peminat (3 Gambar)

Dalam mana kebanyakkan artis wanita di Malaysia mendapat hidayah dan berubah ke arah yang lebih baik. Terdapat juga artis wanita yang masih tertinggal dan tidak menyedari bahawa dunia ini hanya bersifat sementara. Baru-baru ini, Lana Nordin telah ditegur peminat kerana berpakaian seksi di dalam Instagram miliknya, namun di bidas oleh artis itu dalam keadaan yang amat marah. Jelas komen peminat itu bersifat neutral dan menegur Lana dalam keadaan paling sopan tetapi dimarahi oleh artis tersebut. Saksikan komen mereka selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

32 comments

  1. Semoga ko ditimpa musibah spt kne kanser tetek tahap 4 ke atau pun muke ko ade org simbah asid..ms tu br ko bule sedar dosa2 ko…jgn nk riak atas anugerah tuhan yg besifat sementara ni……ami nn…

  2. kesian tgk artis ni…..sudah-sudah lah bawa bertaubat

  3. Nak meroyan pahal lak. Kalo ko tak boleh nak terima teguran, tak boleh nak terima nasihat dari peminat, TAK PAYAH JADI ARTIS!!

  4. Jahil… mmg la dosa dia, bkn org lain tanggung.. tp abah dia dan adik bradik dia ada saham utk tgg dosa dia… kalau rs diri hebat sgt leh hidup. Berdikari mcm tu sorg2.. mati nanti, mandikan sendiri jenazah, kapan sendiri…kebumi pun sendiri….

  5. mohon nnti mati,buat mndi,kapan,solat n kebumikan sndri ye . aq ckup pntg org jwb; "dosa aq ko tanggung ke"

    • Betul. Aku pun benci dengan ayat tu. Memanglah dosa sendiri, sendiri yg tanggung. Tapi bila mati, masyarakat yg dia cemuh ni la yg tolong uruskan jenazah dia. Habis, siapa yg tanggung nak menguruskan tu?

  6. Ini kali lah..

  7. Kita harus bersyukur sebab bukan semua org dpt merasai nur islam, let us pray for them!

  8. Semoga Allah SWT memberikan hidayah kepada Cik Lana. Apabila hidayah itu tiba Lana yg pasti awak dengan sendirinya akan berubah. Hidayah Allah dtg dengan sekelip mata dan anugerah Allah pun boleh diambil dengan sekelip mata. Semoha Lana panjanh umur dan diberikan hidayah. AMIN

  9. muka kau tu kepala kote aku lagi cantik lah.tetek tersembul pakai silicon.butoh la lana nordin.

  10. Jgn nak sombong sgt bila bercakap ye. Mmg dosa ko tanggung sendiri, tapi kalau ko mati blh cuci sendiri ke badan ko, ko kapankan sendiri pas tu bergolek sendiri masuk lobang kubur???? Org yg kene cuci tu tak nak tgkla tetek ko berdarah, keranda ko berat susah nak angkat pegi kubur sebab tu org tegur!

  11. mcm celaka je mulut dia kan…

  12. korang tengok ke tanah kubur akibat dedah aurat. producer tu ambik dia belakon. kalau diye mati cam tu okay gak!! belum sedar sedar ke minah ni??? ya Allah, berilah dia jalan untuk bertaubat.. aamiin..

  13. Aku tgk takde pon dia kena carut ke, kena marah ke. Kena tegur skit je. Mcm kena cuit gitu, ala2 kena gigit semut. Tapi dia meroyan mcm org rampas hak kebebasan dia. Its a free country. You can wear any fashion u like and kita semua berhak utk tegur kalo ape yg u buat tu melanggar batas2 agama bcoz we know u r Muslim/Islam.

  14. LAna nordin – you don't give a shit coz u're a living pile of shit yrself. Looking at yr reply that's full of shit a clear indication of yr limited knowledge/usage of English. Just coz u know how to shit on others doesnt make u smart dey.

  15. excited sgt jdi artis..kejutan budaya kot..xda ape yg nak dibanggakan pun dia ni..perasan holywod

  16. LANA NORDIN = MELAYU JAHIL PASAL AGAMAnya…. kesian…

  17. Masuk Neraka la Lana Babi

  18. Lana, what is there to be proud of. Everyone knows those are fakes. The guys who go for you are the ones who wish to sleep with you. Look at yourself very closely in the mirror. Can u see the word "CHEAP" on yr forehead. Cos, we all can see that very clearly . I dnt think those fake boobies give you the real self-esteem you needed, its only unleash yr inner most sexual fantasize that you so much desire. What an insecure thing you are. My heart goes with you.

  19. kesian mak ayah dia…hrp dia dpt hidayah..moga ibunya sentiasa doakan utk dia berubah..kerana doa seorg ibu cpt makbul & dia patut kesian pada bapa dia..krn sorg ayah akn tanggung dosa anak perempuan jika ank tersebut blm berkahwin..lana nordin cuba tgk mata mak ayah anda…kesian la mereka yg melahirkan awk tu….

  20. Kesian..pathetic betul la dia ni..

  21. malang sungguh lelaki yg bernama Nordin itu…

  22. Manusia d turunkn ke bumi Allah membekalkn dengan ilmu supaya dapat menangani segala masalah dengan bijaksana. Mengata,Mengutuk,Mengumpat(3M) dan teruk sekali Menyumpah! Menegur&Menasihat kearah kebaikn brsifat mulia. Jika diterima
    alhamdulillah kalau sebaliknya pun alhamdulillah. Ada mula ada akhirnya, tidak di terima sekarang pasti esoknya. Sabar e2 perlu ada. tkasih semua yg membaca.

  23. doakan semoga dia sedar dgn kelalainye<3

counter statistics