Wednesday , September 17 2014
Home / Gossip Panas / Lana oh Lana

Lana oh Lana

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah.

Ok. Siapa kenal Lana Nordin angkat tangan. Rasanya Lana ni lebih dikenali dengan gossip-gosip bongok yang nak menaikkan diri yang tak popular tu.Tak setuju?? Cube bagi Mak Bedah drama yang telah dilakonkan oleh si Lana nie. Ado? Non ado ok?

Kali nie lagi best. Sedang asyik mak Bedah bace Bi Pop hari ni, tibe-tibe Mak Bedah terbace artikel yang bertajuk “Payu Dara Lana Ori”. Mak ai.. betul terdesak nak cari publisiti. Mak Bedah peliklah kenape artis-artis Malaysia ni tidak di kenali dengan aktiviti-aktiviti kemasyarakatan yang boleh menaikkan nama plus bagi pahala tapi nak lebih di kenali dengan statement bangang macam nie.Memanglah ade artis kita yang aktif dalam aktiviti kemasyarakatan tapi boleh di bilang dengan jari je.

Mak Bedah tak nak komen lah ape artikel tentang si Lana Nordin ni dalam Bi Pop hari ni,sebab pada Mak Bedah apa pun yang dia cuba katakan dalam artikel tu macam nak meraih publisiti murahan la pulak. Korang setuju tak ape Mak Bedah cakap ni? Tak setuju sudah. Sebab Mak Bedah ada pendapat Mak Bedah sendiri.

Peduli ape payu dara die beso. Yang kaum lelaki suka lah sebab dapat tengok free tak berbayo. Ape yang penting sebenarnya artis atau selebriti kat Malaysia ni perlu lebih cerdik nak keluarkan statement nak menaikkan populariti. Kalau awak ni pergi berjuang kat Palestin macam Akak Gee kite tu memang Mak Bedah tabik spring! Ni tak.. Payu dara Ori??Oops.. Boipren si Lana nie bestlah. Mak Bedah suka taja menaja ni, taja lah Mak Bedah sekali.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

10 comments

  1. Salam…hari baek bulan baek mcm nie tak sepatutnya artis2 kiter specialy yg suam2 kuku nie bikin hot dgn citer2 yg xbest mcm nie…lg pun sebagai muslimah, wanita asia, melayu + bulan baik mcm nie…jauhkan lah diri dari wat statement2 mengarut nie…coz ianya bukan memalukan org lain tp memalukan diri sendiri n family anda…renung2kan n slmt beramal:)

  2. ni citer lama la..dah2 la tu oi…..

  3. takpe jajji betik masak ranum, balut ngan paper pun pecah

  4. siapa suruh dia tak salut betul-betul…peluang depan mata jangan lepaskan….

  5. herm.. da d kasi tergantung elok2 nk d tunjuk org lak.. tolol tol la..

  6. mesti dah xde dara…heheh

  7. ah.. yang nie lagi satu.. dia nie melayu islam ke minah salih kristian.. awat dok tunjuk benda2 tu kat owang.. tak takut dosa ker..?? yang dok p tunjuk dekat lelaki yang bukan muhrim ni tak takut dapat dosa ker.. tak takut balasan dari ALLAH ker..?? asyik tunjuk2 nanti ALLAH turunkan azab baru tahu.. kena barah BD ker apa ker baru nak menyesal.. kalau dah kena barah BD.. menyesal pun sudah tidak berguna.. nasi sudah jadi bubur.. benci la org zaman sekarang nie.. makin LUCAH pun ada..

    – harap maaf jika saya terkasar bahasa –

    – emmy iracle –

  8. panduan duit poket

    abis ditayang lurah pd sume…huhu ni la zaman artis skg.

  9. BARANG YANG CANTIK DAN YANG TERSEMBUNYI LAGI TERASA NIKMATNYA BILA DILIHAT

  10. Betul tu mi.orang lain Dulu tgk drpd laki dia nanti.nak buat cam mana artis skrg.dia ingat kat msia dia sorang Ada kopek .ori ke tu…..sorry

counter statistics