Wednesday , September 28 2016
Home / Email Peminat / Latest news anggota GTBOYZ

Latest news anggota GTBOYZ

Ditulis oleh peminat.

Ingat tak lagi dengan kumpulan GTBOYZ yang berasal dari utara (Penang) suatu masa dulu, anggotanya terdiri daripada Owan, Uchee, Isa, Ayai & Asrul. Semuanya cute2 belaka.

Saya pun adalah salah sorang dari fan GTBOYZ suatu ketika dulu. Bagi peminat2 GTBOYZ, saya ada dapat info terkini pasal anggota GTBOYZ, tu pun saya dapat dari info yang boleh dipercayai, dimana rakan saya adalah Rakan FB salah seorang dari anggota GTBOYZ ni.

Apa yang saya tahu, Owan dah berkahwin & dah ada 2 kids (girl), Ayai & Isa yg paling top dikalangan GTBOYZ, sekarang ni Ayai tu, pun dah berkahwin & expecting a baby now, Isa pulak sedang hotttzzz bercinta dengan dgn sorang awek cun dan merancang mengakhiri zaman bujang tahun ini, Uchee & Asrul pulak tak dapat dikesan hingga hari ini. Kemanakah mereka menghilang?

Semoga terubat semua rindu fan GTBOYZ.

Jika uols ade berita terkini atau gosip ape jua mengenai artis kesayangan uols. Jangan segan silu untuk meng’email’ kami melalui link Hubungi Kami. Tulisan uols kebanggaan Media Malaya!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Junaidi Fezrul Pelakon Sumpahan Kum Kum Dengan Tunang Bercuti Di Rome (2 gambar)

Mungkin ramai yang tidak berapa kenal dengan pelakon bernama Junaidi Fezrul. Tapi Kak Nam rasa ...

9 comments

  1. john dengan labunya

    dorang dah kerja kilang masing2 & jadi supir

  2. suke sgt ngn asrul..mana dia skrang erk?

  3. huhuhu, rindunyer ngan GTBoyz…
    xde gambar latest diaorang ker?…

  4. aloo… jangan pandai2 cakap diaorg kja kilang k jd supir k…
    ko tau ke? ko kenal ke? jeles la tu…

  5. ooo ingat2 group ni tp tak berapa minat…

  6. inilah jadinya kalau berjaya sesuatu album asudah lupa diri.

  7. kalau xtau jgn cakap…tu jadi fitnah namanya…
    mana tau diaorang lupa diri..?
    mesti ada hal dia orang menyepi…

  8. xhu xpe!

  9. Uchee ada kt penjara simpang renggam kerana terlibat dengan pengedaran dadah..x tau dh kuar ke blom

counter statistics