Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Lawak Ahad: Nurul perlu berubah, BiPOP

Lawak Ahad: Nurul perlu berubah, BiPOP

Uols bace tak sisipan Bintang Popular hari ni. Macam lawak la pulak bile bukak muka belakang sisipan tersebut. Yang tertulis di situ, “Saya perlu berubah” tapi pakaiannya mak aih tak selera la kami tengok. Hai Nurul, nak tunggu kene caci macam Nana ke or maybe after you terlibat dengan kemalangan dan hampir separuh gile kemudian ada orang buat movie you baru nak berubah ke?

Gambar penuh di bawah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

33 comments

  1. DEKNI DAH BUANG TEBIAT AGAKNYER.
    SEMOGA ALLAH SWT MEMBERI SAYA,NURUL WAHAB DAN KAMU HIDAYAH.. AMEEN!

  2. eee..geli la tgk..dh la hitam..lagi mau tayang..

  3. dah tua pun bodoh! (*P Ramlee phrase in Madu3)

  4. bodoh!! xde maruah punye org!! xyah pki ape2 lg bgs..bangang ape berubah jd seksi?? mane ko blajo nurul..mcm pelacur!!

  5. aduhai cik nurul…jangan lah begini…..dah jadi mak orang tu…..

  6. owg mkn bcerai mkn elk die mkn teruk

  7. janda desperate die ni…

  8. PERGH!!!!! CABUT GIGI AKU SUME….!!

  9. john dengan labunya

    hitam yg dah xda market

  10. ishhh…trukk btol…ape yg dia cb ubah sbnr nye..kta xnk seksi tp still bpkaian mcmtu…mcm janda KSPIAN je…nk tunjuk konon msh bgetah lg la tuh…eee….tuhan tu uji kte spy kte brubah dn mlihat kelemahan sndiri dn bkn mgunakannya sbg alasn utk nk tunjuk sape kte..!!xphm la dgn sikap manusia mcm ni…ujian tuhan spy kte lebey bfikir n tawaduk…ermmm…

  11. Sorry lah. dia tak cukup chantek untuk pakai sebegitu. Walaupun dia rasa dia dah kurus tapi tak sesuai pakai begitu.
    Ramai artis yg cantik pun tak buat begitu- Maya Karin, Siti Nurhaliza, Lisa Suryati semua tak pakai macam tu!

    Pity this lady, attention seeker! Jgn jadikan status janda tu kena jadi seksi, tak sepatutnya. Maya Karin menjanda pun cool aja, i like her! Think again abt day Nurul, anak2 tengok macamana nanti…kawan anak2 dekat sekolah mesti talk bad abt this…jaga reputation you…sedih lah macam ni.

    • btul tu..speatutnya dia kena la jaga status janda dia tu..ni menunjukkan lagi yg janda tu truk..mcm desperate sgt nk cr laki ala2 datuk gitu..bkn sume janda mcm ni..tp disebabkan perangai2 mcm nurul ni la org pandang serong dkt janda..igt2 la dunia ni sementara je,akhirat jugak kekal abadi..

  12. alamak nurul tak cantiklah pakai seksi,jgn marah ye klu kena kutuk.sape suruh pakai mcm tu…hehehehehe……kenapa tak pakai bikini je. hhahahaha…..

  13. isteri ajai skrg ni tak juga seksi tapi tetap cantikkkkkk……..paha dan ketiak tu hitam hahaha eeehhhhhh malulah…yaaiiiiiii

  14. astaghfirullahalazim..subhanallah…bertaubatla nurul…mati itu pasti..ingatlah..pd mlm rasulullah di isra'kan die melihat perempuan2 disiksa dgn berbgi siksaan sehingga baginda menanges..siksaan yg sgt berat & mengerikan..

    rasullullah berkata:mrk yg tergantong rambotnye hingga otak mendidih adlah wanita yg tdk menutup rambutnye sehingga terlihat oleh lelaki yg bkn muhrimnye

  15. tah2 ni gambar lame x sblm die wat statement nk berubah…:P

  16. KIAMAT SUDAH DEKAT…URM BERTAUBAT LAA

  17. eeeeeeee……………wwweeeeeekkkkkkkkkkk……….. geli aku tgk..

  18. tak larat aku nak tengok minah gelap ni mcm nak cucuk mata ni ngan garpu mcm wyg p ramlee…kassim selamat…ala kasim..alah kasimmmm

  19. Misel Melodi Ahlan

    Cik Cur lorong haji taib sgt pos nie,nasib artis veteran yg terpinggir

  20. gila batang si nurul nih

  21. jangan salahkan orang yang mengata kalu gtulah skali pakaiannya…anak dh besar, tunjuklah contoh yang baik sket…

  22. umur makin meningkat,tp tk sedar diri.dh la gelap.klu dpt free,best jugak

  23. sungguh….cakap biar serupa bikin

  24. apalh nk jadi dgn nurul ni..patutlah ajai ceraikan coz x nk tnggung dosa dia.

  25. aku musykil lah, dia pakai baju ni, pilihan sendiri atau wartawan/jurugambar yang tentukan? kepada wartawan yang tulis cerita ni pun, agak2 lah nak aib kan orang, kenapa choose gambar ni? nasihat lah jands desperado nih, tak baik malukan dia macam ni dan menambah dosa aku nak mengeji dia… nurul, ang tu dah kertu, kalau ya pun ang kesepian, tak perlu lah tayang vontot kuali ang tuuuu….

  26. kita doakan die…supaya die berubah.. : )
    http://tinyurl.com/4w66bkp

  27. udah2 ler tu, x selera aku tgk

  28. mase aku bace paper ni hari 2,mmg xleh blah ar…brubah ke bende nye cenggitu!…bla ckp artis ni xde otak kang marah,tp tgk la kenyataannye…

  29. seksi barai.huh

  30. sy jumpa dia kat bangsar..mmg fesyen dia..pakai seluar pendek mcm cina sll pakai tu…tak de mslh bg dia..

counter statistics