Wednesday , December 7 2016
Home / Lawak Jenaka / Lawak: Memo kelakar

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

6 comments

  1. 1st!!huhuhu..sib baik kat opis aku takde mcm nih!!dasyat sungguh!!

  2. mcm2 la..ni mesti cine ni xtau malay..

  3. hahahha…lawak punye memo

  4. zaman apa ni pakai tulis2 nk kua, pakai log book. kat pintu msk tu pasang le sensor clock in tu. sapa kua msk leh chk lam komputer. lagi best klu kat toilet tu pasang gak..

  5. baso berok x cucur…haha

  6. xD songal! xD

counter statistics