Monday , November 24 2014
Home / Lawak Jenaka / Lawak: Pemain bola sepak pukul diri sendiri guna tangan lawan

Lawak: Pemain bola sepak pukul diri sendiri guna tangan lawan

Haha pelawok pelawok! Serius lawak paling jahanam dalam dunia bola sepak selepas Rivaldo. Player ni yang ditackle telah menggunakan tangan lawannya untuk memukul dirinya sendiri untuk mendapatkan sepakan percuma. Guess what? Dia berjaye! LOOOOOL! Baca lagi untuk tonton video tersebut.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

13 comments

  1. dahsyat2… good acting.

  2. WTF!!!!

    • ni siapa hehehehehehehehehe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%***************************************((((((((((((((((((((((((((((((((()()()()()()()()()()()()()()()()(+_+_+_+_+_+_+_

  3. gud strategi ni….

    • frenz, aku dah test drive kereta ni. dapat kunci mengujakan, duduk dalam selesa menarik. start engine by push button canggih. tapi bila dh jalan, x berapa smooth. rasa berat sangat macam ada problem kt tayar. x taulah kereta yg kat showroom (Mentari Sunway) tu je kut. tapi bila tanya salesmen dia pun blur x leh nk jawab?

  4. pandai sngt…atau bdhhhhh sngt

    • support malaysia

      we have to support our country..should be proud that 3rd world country like us can produce our own car..if we us a malaysian not support our country and our product, just get the hell out of malaysia..typical malay people..

  5. memang cara yang bagus

counter statistics