Tuesday , December 6 2016
Home / Lawak Jenaka / (Lawak) Perbualan Ariel Peterporn dengan skandal-skandalnya

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

10 comments

  1. btol ker ni?????

  2. dah namapun lawak…(ketawa dlm diam)

  3. gue udah bicara sama Ariel…benar Bunga Cinta Lestari lakukan..

  4. xley caye langsung… sesape pOn ley wat FB gune name artis…. korang try la klik kat mane2 name artis kat FB, mesti kua 4, 5 name yg same….

  5. seolah2 dunia porno tak asing bagi diorang.. artis malaysia ade yg cm ni tak?? hm…

  6. hahahah..nmpk sgt tpu..xdenye dorg nk kecoh smp mcm tu..hahaha

  7. mmgla tipu..kan dia tulis lawak…

  8. Huhuhu BUAT LAWAKKK…

  9. ntah….langsung xpaham..

  10. Kalau cuma stop menyebarkan gak banyak berpengaruh. Buat juga film-film yang bermutu, gak kaya sekarang banyak film sampah yang isinya semi seks yang beredar di bioskop bioskop. 🙁

    Sutradara bejat mendingan gak usah bikin film, biar kata modal dikit tapi tetep bikin yang berkualitas. Buat apa bikin film pemainnya cuma beberapa orang tapi banyak adegan semi seks nya.

    akhir kata, semoga suksess pemilik blog 🙂

counter statistics