Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / Leina Hangat seksi menghangitkan suasana Annual Dinner (6 gambar)

Leina Hangat seksi menghangitkan suasana Annual Dinner (6 gambar)

Melalui forum tersohor hebat lagi gempak, forum Cari, gambar ini yang tersebar dikatakan berlaku di sebuah Annual Dinner sebuah syarikat terkemuka di Kuala Lumpur. Gambar lebih demork berbanding 2 tahun lepas yep. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

22 comments

  1. bukan dia dh pakai tudung ke

  2. bile dah x laku.. terpakse la jual body… gesel2 bontot kt org… nk carik makan kate nye,..

  3. Isk2… nie la nama nye tua2 saja.. umur da lanjut pun x sedar2 diri lagi.

  4. tu la pasal dah tau suara tak laku buat la bisnes jual nasi lemak jer jual kuih raya ke…janji halal nie tak nak sgt dok glamour2 gesel ke sondol ke serkap ke main bedal jer…janji glamour tp pokek kosong…ape punya suami la biarkan isteri duk gesel2 gan org mcm nie…laki tahap dayus mcm nie membenarkan isteri melakukan maksiat di khayalak ramai dengan sengaja…mcm ustaz pulak aku nie membebel

  5. DIA NI MASIH BERSUAMI KE?

  6. ada..suami dia keja kat MITI…..kesian suami dia…malu satu kementerian je tau…terpaksa ttp mata sbb nak hidup senng sikit kot…dia ni kan ada SPA gtu….

    • KESIAN SUAMI DIA…
      MUKA SUAMI YG KEDUA MAT MELAYU TU
      NAMPAK BAIK DARI EX DIA YG FIRST MAT SALLEH SELEKEH.
      INGATKAN SELEPAS DI TIMPA MUSIBAH
      DAPAT SUAMI BARU DIA BERUBAH..
      APA NAK BUAT YA…
      KALO HIDUP MATERIALISTIC KEBENDAAN
      TAK TAHU BERSYUKUR..
      MEMANG TAK AKAN RASA CUKUP.

  7. ntah2 nie maknyah kot…

  8. org mcm ni mng x kan brubah kut,

  9. bella lalalalala...

    mak aiiiiiiiiiiiii………
    dairah aku tngok..hahahahahahahah

  10. mcm jamban..xde maruah!!

  11. Tak tumbuh tak melata,tak sungguh,org tak kata…..patutlah org.kata sangat…..semoga cepat2 sedar,banyak dah tuhan beri warning,jng tunggu LAST WARNING……

  12. melayu x sdar dri…rumoh kte g kbur kte mri …..ape pye laki x de prsaan @ dyus…pd tgung dse baik crai slmt dunia akhirat….amin ya rabbal alamin…….

  13. walao weyh ..mcm prempuan plcur da jk … ingt tu pub kha..ish2… indak sopan btol …

  14. ya sallllaaammmmmmm ,,,,mak eiiik,, seksilah punye,,, siap pegang2, diani melayu ke?

  15. mcm pelacur jerr

  16. haha korang hina2 mcm sial tapi korang fap jg kan?

  17. lama betul aku pikir..apa kat lidah die lam pic ke-2 tue aa…mcm bertindik jer upe nyer..(maaf la kalu saya silap)

  18. mmmm MURAH MURAH….

counter statistics